Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Бомба в багажі: через невдалі жарти охорона аеропорту зняла пасажирів з рейсу

Бомба в багажі: через невдалі жарти охорона аеропорту зняла пасажирів з рейсу

Прикордонники перевірили багаж, але не виявили небезпечних предметів серед речей пасажирів.

1 хв на прочитання03 Січня 2024, 22:46
Через невдалі жарти охорона аеропорту зняла пасажирів з рейсу Через невдалі жарти охорона аеропорту зняла пасажирів з рейсу
Поділитись:

Прикордонники у Гданському аеропорту не дозволили двом чоловікам сісти на їхні новорічні рейси, позаяк ті жартували про зброю в багажі, йдеться у зведенні Прикордонної служби Польщі.

Про це пише Європейська правда.

62-річний житель Поморського воєводства Польщі хотів вилетіти до Ірландії з Гданська, але капітан літака дізнався, що пасажир говорив про зброю у своєму багажі.

У ситуацію втрутилися прикордонники. Вони не виявили небезпечних предметів серед речей чоловіка, але через порушення його з рейсу зняли.

Іншим пасажиром, якого не пустили на рейс, був 34-річний житель також Поморського воєводства. Він хотів полетіти на Новий рік до Бергена, та під час реєстрації на рейс заявив, що в його багажі є бомба.

Прикордонники прибули на місце, перевірили багаж, але бомби там не знайшли.

Крім того, 56-річного жителя Варшави не пустили на рейс до Єгипту через те, що він "випив занадто багато алкоголю і не виконував інструкцій екіпажу".

"Викликана на борт літака група спеціального втручання з місцевої прикордонної служби домоглася того, що чоловік замість Єгипту "опинився" в Соціальному центрі невідкладної допомоги для осіб у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться у зведенні.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Більше з GreenPost