Догори
Дати відгук

Бельгійське подружжя завело дикого кабана — він став домашнім улюбленцем: ось як вони живуть (ФОТО)

Кабан завжди попереджає господарів, якщо йому потрібно в туалет, аби його випустили надвір.

1 хв на прочитання16 Лютого 2024, 14:32
Тіффані П'єр, дружина Грегорі Гійо з бельгійського регіону Валлонія, лежить на дивані поряд з 80-кілограмовим диким кабаном Оскаром, який мешкає з ними в їхньому будинку в Ланевілі, Бельгія, 12 лютого 2024 року. Фото: Reuters Тіффані П'єр, дружина Грегорі Гійо з бельгійського регіону Валлонія, лежить на дивані поряд з 80-кілограмовим диким кабаном Оскаром, який мешкає з ними в їхньому будинку в Ланевілі, Бельгія, 12 лютого 2024 року. Фото: Reuters
Поділитись:

Бельгійська пара прихистила дикого кабана і настільки прив'язалася до нього, що оселила у своєму будинку. Грегорі Гійо виявив маленьке поросятко під час полювання зі своїми собаками — і вирішив взяти його до себе на тимчасове утримання. Відтоді минуло більше року, а 80-кілограмовий кабан, названий Оскаром, досі живе в будинку пари — він має власний диван, подушки та ковдру.

«Ми не планували тримати його тут, а лише врятувати, а потім відпустити, але прив'язалися до нього», — сказала дружина Гійо Тіффані П'єр.

Reuters розповідає про незвичайного вихованця.

Фото 1/4
Оскара відвезли на тренувальну ферму, але він відмовлявся їсти, і через тиждень подружжю Гійо зателефонували з проханням забрати кабана.

Зараз у Оскара чудовий апетит: щодня він з'їдає від 1,5 до 2 кг їжі (переважно це овочі та сухі хлібці), хоча іноді не відмовляється і від солодощів — а одного разу навіть з'їв вудку.

Кабан пристосувався до життя у приміщенні. Він завжди попереджає господарів, якщо йому потрібно в туалет, аби його випустили надвір. А коли повертається до хати, то не заперечує, щоби йому почистили копита.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.