Рецепт млинців “по-новому” – на згущеному молоці!
Рецепт найпростіший, без кефіру та молока, все швиденько змішав і можна смажити. Спробуйте, адже таких млинців ви точно не готували!
Нам знадобиться:
Покроковий рецепт приготування:
Виливаємо в миску банку згущеного молока. Але саму банку не викидаємо – нею ми відмірятимемо кип’яток, бо це млинці заварні. Зверху на згущене молоко розбиваємо яйця, перемішуємо їх разом.
Потім відміряємо дві банки кип’ятку, і тепер банку можна викинути. Перемішуємо все до однорідного стану, потім всипаємо борошно і додаємо заключний інгредієнт – вершкове масло (розтоплене). Воно замінює звичайну олію і надає млинцям оригінального вершкового смаку.
Тісто готове! Воно виходить “бульбашкове”, хоча соди тут взагалі немає! І можна смажити млинці.
Важливо! Млинці можуть складно перевертатися, тому сковорідку потрібно обов’язково змащувати олією. І брати сковороду з гарним рівним та антипригарним покриттям.
Такі млинці ідеально підходять для того, щоб загортати сир. А можна й просто так їсти. Приємного апетиту!