Догори
Дати відгук

Байкал сколихнуло потужним землетрусом: деталі

Зараз силами 75 груп проводиться обстеження об'єктів життєзабезпечення населення та енергетики. Інформації про постраждалих і руйнування поки немає.

1 хв на прочитання10 Грудня 2020, 09:53
Поділитись:

У ніч проти четверга в Росії, в Кабанському районі республіки Бурятія, стався сильний землетрус. Про це повідомляє регіональне управління МНС РФ.

Зазначено, що підземні поштовхи магнітудою 5,5 були зафіксовані в дельті озера Байкал. Інтенсивність в епіцентрі - 7,6, енергетичний клас - 14,0. Осередок знаходився на глибині 10 кілометрів.

Підземні поштовхи відчувалися в Іркутську і Улан-Уде, а також в Кабанському, Прибайкальскому, Іволгинському, Згурівському, Селенгинському, Тарбагатайскому районах Бурятії.

Зараз силами 75 груп проводиться обстеження об'єктів життєзабезпечення населення та енергетики. Інформації про постраждалих і руйнування поки немає.

Режим підвищеної готовності після землетрусу введений в Іркутську.

До слова, в Україні за минулий тиждень сейсмологи виявили аж три землетруси! 

В Івано-Франківській області 2 грудня стався землетрус. Землетрус стався о 16:14 в районі міста Надвірна. Магнітуда оцінюється у 2,7 бала. Коливання могли відчуватися окремими людьми в спокійному стані всередині приміщення, особливо на верхніх поверхах.

Два інших землетруси зафіксували у Львівській області (біля Дрогобича) і у Воловецькому районі Закарпатської області 3 грудня о 14:35. Магнітуда склала 1,5.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко