Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Багато енергії, обережно з фінансами: астрологічний прогноз для знаків Зодіаку з 8 по 14 листопада

Багато енергії, обережно з фінансами: астрологічний прогноз для знаків Зодіаку з 8 по 14 листопада

Буде багато енергії, а як її використати - залежить від нас.

6 хв на прочитання07 Листопада 2021, 19:15
Фото: Шоу-бізнес - Today.ua Фото: Шоу-бізнес - Today.ua
Поділитись:

Тиждень з 8-14 листопада буде дуже енергійним, насичений подіями. 10 і 11 листопада Меркурій і Марс з'єднаються у Скорпіоні у напруженому аспекті із Сатурном, що дасть можливість здійснити ривок у справах зп принципом "через терни до зірок".  Але має бути готовність багато попроацювати.  Також можливі конфліктми і з'ясування взаємин, особливо у професійній сфері з вищими за посадою. 

12 листопада Сонце в гармонійному аспекті з ретро-Нептуном, складаються сприятливі обставини для прояву своїх талантів та здібностей, отримання додаткових ресурсів, визнання з боку оточення. 13 листопада Меркурій в опозиції з ретро-Ураном — це напружений аспект, що символізує боротьбу крайнощів, в результаті з'являються можливості проявитися оригінально і незалежно від інших. Про це ідеться у гороскопі на ТСН від астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

До всього, включаючи фізичні вправи та звички харчування, слід підходити з помірністю, щоб людина не виснажувала енергію, що є у вас. Планетарні впливи цього тижня додають гостроти розуму, а вашим словам — енергійності та переконливості. З'являється схильність відкрито і безпосередньо висловлювати свої думки, але це може стати причиною неприємностей. У цей період вам вдається одержати потрібну інформацію, вирішити питання з документами, звітами, важливими паперами.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень здобуття результатів, успіхів у професійній сфері. У соціальних та громадських справах вам допоможуть стриманість у прояві почуттів, суворість оцінок та обачність. Однак, для романтичної сфери період не дуже сприятливий — на це просто не вистачає часу, а почуття, бажання та інстинкти перебувають під суворим контролем розуму. Цей час сприятливий для закріплення стосунків, тому його слід використовувати для укладання шлюбу та підписання договорів.

БЛИЗНЯТА

Гарний час для спільної діяльності, активної роботи, просування своїх інтересів. Співпраця, яка розпочалася протягом тижня, буде стабільним та довгостроковим, принесе успіх у бізнесі та професійній сфері. Можливі романтичні зв'язки на роботі, перетворення ділових взаємин на особисті та навпаки. У наявних взаєминах можливе охолодження почуттів, втома одне від одного. Виникає невдоволення подружніми взаєминами. Однак, не ухвалюйте поспішних рішень.

РАК

Є ймовірність використання свого службового становища, ділових зв'язків для того, щоб обхідними шляхами за допомогою інших людей досягти бажаного. Жінки можуть використовувати свою чарівність для досягнення кар'єрної мети. Бажання отримати все і одразу може підштовхнути вас взяти на себе непотрібну відповідальність та зобов'язання, невиконання яких призведе до неприємностей та конфліктів із колегами. Надмірна наполегливість у досягненні мети може підірвати ваше здоров'я.

ЛЕВ

Напружений тиждень, краще не ухвалювати важливих рішень, тому що можна легко припуститися помилки. Активне протистояння з конкурентами, ворогами не дає видимих результатів. Бережіть своє психічне та фізичне здоров'я, за можливості, відпочиньте, проведіть тиждень на самоті, займаючись улюбленою справою. Звести до мінімуму зовнішнє негативне тло допоможуть активні дії, заняття спортом, фізична робота. Час підходить для профілактичних заходів, початку курсу масажу, очищення організму.

ДІВА

У вашому житті відбуваються зміни, змінюється оточення, з'являється нова мета. Все це сприяє підвищеній емоційності. Нестриманість і схильність до суперечок призводить до втрати фізичних сил та енергії. Обережніше у висловлюваннях, особливо у стані гніву. Гарний час для самостійної роботи, досліджень, пошуку рішень з фінансових та матеріальних питань. Сприятливий час для угод купівлі-продажу, перетворень у сфері бізнесу та підприємницької діяльності.

ТЕРЕЗИ

Потрібно попрацювати на межі своїх сил та можливостей, зате результат буде приголомшливим. Ви будете слугувати прикладом дивовижної сили та ефективності, здатні надихнути інших на дії, спрямовувати спільну енергію на певну роботу, довгострокові проєкти. Практичні взаємини поглинають весь ваш час, але ви створюєте собі міцний фундамент на тривалий період. Головне, не переоцінюйте свою значущість у колективній роботі, інакше можуть статися непередбачені зміни у професійній діяльності.

СКОРПІОН

Обережно на дорогах, особливо якщо керуєте авто, працюєте з механічним обладнанням, гострими інструментами. У цей період зростає ваша активність, ви неспокійні та надмірно стурбовані тим, щоб змусити щось статися. Це може призвести до проблем у спілкуванні з іншими людьми, оскільки імпульсивність, егоцентризм і неприборкане бажання діяти негайно і за будь-яку ціну можуть стати причиною втрати поваги оточення.

СТРІЛЕЦЬ

Ви потрапляєте в гущу подій, доклавши певних зусиль, можете реалізовувати деякі свої ідеї. Сприятливий час для діяльності. Удосконалюються ваші можливості координувати діяльність великих груп людей. Знаходьте нові способи самовираження, від чого якість вашого життя значно покращується. Виявляються проблеми, що перешкоджають реальному здійсненню проєктів, виконанню бажань. Активна та конструктивна взаємодія свідомих та підсвідомих процесів допомагає вийти на новий рівень вашого розвитку.

КОЗОРІГ

Підвищення самооцінки сприяє більш ефективній діяльності, настає визначеність у романтичній сфері. Відповідний час для опрацювання будь-яких проблем у стосунках на більш глибокому рівні. Приховані проблеми проявляються, важче приховувати те, що викликає напрууженість всередині, невдоволення у сфері партнерства. В результаті порядок і передбачуваність в особистих та ділових взаєминах сприяють самоорганізації, концентрації на головнфй меті та швидкому досягненню результатів.

ВОДОЛІЙ

У цей період ваш активний розум потрібно спрямовувати та контролювати. Намагайтеся не відриватися від реальності, якщо невпевнені в собі, заручіться підтримкою людини, від якої ви готові прийняти конструктивну критику на свою адресу. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування, кохання, шлюбу та сімейного життя, всього прекрасного та естетичного, соціальної активності. Крім того, тиждень буде сприятливим для купівлі речей, що належать до предметів розкоші, а також для залагодження громадських та фінансових справ.

РИБИ

Внутрішня напруженість змушує вас діяти та творити, а також рости з усвідомленням складності життя. Захоплюючись філософськими роздумами, ви можете потрапити у світ уяви. Ідей багато, але самостійно складно визначити, які з них дадуть конкретний корисний результат. Прагнення до співпраці, терплячість до чужої думки допомагає знайти цікаву справу, що дозволяє реалізувати ваш творчий потенціал та отримати хороший матеріальний результат. Тісно взаємодіючи з іншими людьми, не втрачайте своєї індивідуальності, говоріть про свої ідеали та цінності.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Органічне землеробство принципи вирощування Без хімікатів
Органічне землеробство: принципи вирощування, плюси й мінуси такого господарства
2 хв на прочитання27 хвилин тому
Фото з відкритих джерел
День бур'янів: чи такий страшний бурʼян, як його малюють?
4 хв на прочитаннягодина тому
 Європейський Союз готується до прийняття Packaging and Packaging Regulation
Новий регламент ЄС щодо упаковки PPWR: багаторазове пакування, заборона на деякі види пластику та мінімізація плівки
2 хв на прочитаннягодина тому
Розваги на джипах квадроциклах та багі у заповідниках можуть заборонити законом Міндовкілля про збереження природи
Розваги на джипах, квадроциклах та багі у заповідниках можуть заборонити законом: деталі
1 хв на прочитання2 години тому
Рецепт смачного сніданку з лаваша : він точно здивує вас своєю простотою приготування
1 хв на прочитання3 години тому
Правоохоронці викрили посадовців, які зрубували сторічні дуби в Чорнобильському заповіднику
2 хв на прочитання3 години тому
Збитки довкіллю внаслідок атаки по ДніпроГЕС становлять понад 140 млн гривень
1 хв на прочитання4 години тому
Як виростити гриби вдома: свіжі печериці на столі цілий рік
1 хв на прочитання5 годин тому