Догори
Дати відгук

Анатолій Шкрібляк: про участь «Добродія Фудз» на Gulfood

2 хв на прочитання07 Березня 2024, 16:25
Анатолій Шкрібляк: про участь «Добродія Фудз» на Gulfood Анатолій Шкрібляк: про участь «Добродія Фудз» на Gulfood
Поділитись:

«Добродія Фудз» презентувала свою продукцію на найбільшій світовій продовольчій виставці Gulfood, яка відбувалася з 19 по 23 лютого в місті Дубай, ОАЕ. Як зазначив керівник бізнес-групи «Добродія Фудз» Шкрібляк Анатолій Васильович, компанія представила флагмани з продуктового портфеля, а також новинки.

Про світову виставку Gulfood 

Gulfood – це місце зустрічі провідних представників світової харчової промисловості. Протягом 25 років ця динамічна виставка щороку збирає понад 80 000 учасників у Дубаї. Це місто є стратегічним торговельним хабом для експорту на арабські ринки. А ще Gulfood – це платформа для втілення найкращих рішень у сфері продовольства, які суттєво впливають на індустрію й вносять важливі інновації.

Анатолій Шкрібляк: про участь «Добродія Фудз» на Gulfood

Яку українську продукцію «Добродія Фудз» оцінили відвідувачі виставки 

Як повідомляє LB.ua, Шкрібляк Анатолій Васильович розповів, що відвідувачі ознайомилися з новинками виробництва й флагманами таких брендів:

  1. «Добродія» (вівсяні пластівці, порційні каші). 
  2. WOWOATS (безглютенова вівсянка). 
  3. YUMMOJI (сухі сніданки, десерти, снеки).
  4. San Grano (гранола та вівсяні пластівці).

За словами Анатолія Шкрібляка, відвідувачі Gulfood наочно переконалися у високій якості різноманітної української продукції «Добродія Фудз», у складі якої – лише натуральні інгредієнти. Як зауважив керівник бізнес-групи, товари виготовлені на сучасному автоматизованому виробництві з дотриманням міжнародних стандартів. А ще віднедавна продукція має кольорове маркування Nutri-Score. 

«Ми вводимо маркування з метою надання споживачам доступу до інформації про харчові цінності та користь продукції, а також для заощадження часу під час вибору товарів», – зазначає Анатолій Шкрібляк.

За його словами, виставка такого рівня є чудовою можливістю поділитися кращими українськими інноваціями. Анатолій Шкрібляк резюмує, що це була гарна нагода гідно представити Україну на світовому ринку продовольства. 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
У парку «Білоозерський» на Київщині незаконно пиляють вікові дуби
У національному парку «Білоозерський» на Київщині незаконно пиляють вікові дуби
1 хв на прочитаннягодина тому
Важкі метали Забруднення землі Підприємством
На Кіровоградщині підприємство з переробки пластику майже 3 роки забруднювало землю важкими металами
1 хв на прочитання2 години тому
 Хірурги прооперували новонароджену дитину у кювезі реанімації
Немовля із вадою діафрагми, що посунула внутрішні органи і не давала дихати, прооперували прямо в кювезі реанімаційного відділення
2 хв на прочитання3 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Топ онлайн казино
3 хв на прочитання4 години тому
Гороскоп для жінок на червень 2024 року: місяць, наповнений світлом, теплом та новими можливостями
5 хв на прочитання4 години тому
8 причин, чому ви не висипаєтеся і як цьому запобігти
6 хв на прочитання6 годин тому
15 травня - Міжнародний день захисту клімату
3 хв на прочитання6 годин тому
Завантаженість сміттєзвалищ на Прикарпатті перевищує 85%
1 хв на прочитання7 годин тому