Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Американка потрапила до Книги рекордів Гіннеса, відростивши волосину завдовжки 18 см — ось де та виросла

Американка потрапила до Книги рекордів Гіннеса, відростивши волосину завдовжки 18 см — ось де та виросла

У майбутньому Мейсі сподівається побити власний рекорд, перемігши як у чоловічій, так і в жіночій категоріях.

2 хв на прочитання26 Січня 2024, 17:17
Мейсі Девіс Сазерленд, яка тримає сертифікат GWR і відрощує найдовше волосся на руці. Вона має найдовшу волосину на руці (серед жінок) завдовжки 18,40 см. Фото: Книга рекордів Гіннеса Мейсі Девіс Сазерленд, яка тримає сертифікат GWR і відрощує найдовше волосся на руці. Вона має найдовшу волосину на руці (серед жінок) завдовжки 18,40 см. Фото: Книга рекордів Гіннеса
Поділитись:

Мейсі Девіс-Сазерленд із міста Трейсі (штат Каліфорнія, США) встановила світовий рекорд, виростивши найдовшу волосину на руці серед жінок. Про це повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннеса.

Мейсі розповідає, що не усвідомлювала, що у неї дуже довга волосина на руці, до 2012 року. Тоді на це звернув увагу брат її найкращої подруги під час поїздки в Діснейленд. Хлопчик запропонував висмикнути волосину, та Мейсі відмовилася, сказавши, що вона збирається встановити рекорд.

Протягом багатьох років окремі волосини на руці Мейсі кілька разів виростало довше 15 см, але воно або випадково висмикувалося, або випадало.

Мейсі каже, що отримувала різні реакції на своє волосся на руках. Вона каже, що коли розповідає про це людям, яких не дуже добре знає, вони дивляться на неї трохи байдужіше. Однак це її не турбує, тому що вона захоплена можливістю бути не такою, як усі, і володіти рекордним титулом.

Уперше побивши рекорд, жінка хвилювалася, що волосся на руках випаде під час реєстрації.

Мейсі також часто запитують, чи планує вона продовжувати відрощувати волосся на руках.

«Звісно, я планую дозволити волоссю рости так довго, як це можливо. Я хочу побачити, наскільки довгим стане волосся на руках, перш ніж зупинитися», — каже вона.

Насправді, за словами Мейсі, щоразу, коли волосся на руці відростає, воно стає все довшим і довшим.

У майбутньому Мейсі сподівається побити власний рекорд і хотіла би встановити рекорд із найдовшого волосся на руках як у чоловічій, так і в жіночій категоріях.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.