Аджика “по-аджарськи” на зиму: без оцту, із зеленню, густа та в міру гостра

1 хв на прочитання18 Липня 2024, 13:32

До того ж її можна зберігати або в холодильнику, або в морозильній камері.

Аджика за цим рецептом готується легко та дуже швидко. Вона виходить в міру солодка, в міру гостра, має невелику кислинку.

До того ж її можна зберігати або в холодильнику, або в морозильній камері.

Найкраще така аджика підходить до пельменів, мантів, а також шашлику, запеченого або смаженого м’яса.

Складові:

Приготування:

  1. Помідори, болгарський перець і кабачки пропускаємо через м’ясорубку, часник так само.
  2. Зелень дрібно шаткуємо;
  3. Додаємо сіль, цукор, перець, томатну пасту.В гірком перці, видаляємо насіння і пропускаємо його через м’ясорубку з усіма овочами разом.
  4. Усі інгредієнти перекладаємо в каструлю та варимо на сильному вогні до закипання.
  5. Додаємо зелень.
    Після закипання зменшуємо вогонь і томимо ще 5-7 хвилин. Потім розкладаємо в банки або пластикові контейнери і забираємо на зберігання в холодильник або морозильну камеру.

Смачного!

Больше новостей читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: