Догори
Дати відгук

8 способів в домашніх умовах пролікувати анемію

Велика кількість вітаміну С – один із найкращих домашніх засобів від анемії

1 хв на прочитання04 Квітня 2023, 16:15
Поділитись:

Покращити загальний стан організму при анемії можна в домашніх умовах.

Патока

Це живильна рідина, отримана у процесі рафінування цукру. У той час як цукор – це, в основному, порожні калорії, патока багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти.

Дієта

Це дуже важливо під час лікування анемії. При цьому найкраще споживати необхідні вітаміни та мінерали природним шляхом, і ось де їх отримати

Вітамін С

Велика кількість вітаміну С – один із найкращих домашніх засобів від анемії. Ви можете приймати добавки вітаміну С, з кожним прийомом їжі, якщо анемія важка, або включати в раціон харчування продукти, багаті на вітамін С, такі як апельсиновий сік, морква і броколі.

Вітамін B12

Дефіцит цього вітаміну може спричинити злоякісну анемію. Можна вилікувати анемію, приймаючи добавки вітаміну В12. Дієтичні джерела вітаміну B12 включають продукти тваринного походження, такі як червоне м’ясо, рибу, птицю, яйця та молочні продукти.

Хлорофіл

Добавки хлорофілу можна приймати для лікування анемії, оскільки вони підвищують рівень гемоглобіну в крові та стимулюють вироблення крові. Він також дуже багатий на кілька важливих поживних речовин, таких як вітаміни A, C, K, а також E.

Добавки заліза

Дефіцит заліза спричиняє зниження рівня гемоглобіну в кровообігу. Добавки заліза дуже ефективні під час лікування анемії.

Трави

Натуральні трави, такі як кропива можуть підвищити засвоєння заліза в організмі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.