7 осіб померло через китайську локшину

1 хв на прочитання11 Жовтня 2020, 16:00

У Китаї сім чоловік померли від отруєння локшиною. Результати досліджень показали, що рівень вмісту отруйного афлатоксину в локшині значно перевищував норму, передає Сіньхуа.

Люди з'їли кислу локшину  з ферментованого кукурудзяного борошна, яке рік було заморожене.

Поліція виключила вбивство шляхом отруєння, так як на місці події в зразках локшини не було виявлено слідів токсичних матеріалів.

Як показало попереднє розслідування, причиною події найімовірніше стало отруєння афлатоксином, так як результати лабораторних досліджень показали, що рівень вмісту афлатоксину в локшині виявився значно вищим за норму.

До слова, одна і та ж речовина в різних умовах може бути й отрутою, і ліками. Продукти, які дуже радять для здорового харчування, при деяких хворобах можуть виявитися неприємними та навіть небезпечними.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: