Догори
Дати відгук

7 ідей подарунка чоловіку на його День народження

Не забудьте вкласти в презент увагу та щирість

3 хв на прочитання11 Серпня 2022, 16:14
Фото: Pexels Фото: Pexels
Поділитись:

Інколи здається, що життя стало вже таким насиченим, що нікого тим чи іншим подарунком не здивуєш. Та наближається чергове свято близьких і починається: “А що подарувати коханому?”.

Тож для всіх жінок, які шукають ідеальний подарунок чоловікові на День народження, ми підготували спеціальну підбірку. Дивіться її нижче й обирайте те, що підійде саме вашій другій половинці.

Не забудьте вкласти в презент увагу та щирість, а в момент вручення — ще теплі слова любові та вдячність за присутність у вашому житті. Тоді ж іменинник прийме дарунок з особливою вдячністю.

1Відеореєстратор

Якщо в отримувача є авто — вам вже набагато простіше. Адже речі, які пов’язані з його залізною ластівкою, автоматично отримують статус “чудовий сюрприз”. Чоловіки до машини мають більше аксесуарів, ніж жінки у своїй косметичці помад. Тому відеореєстратор — річ, яка однозначно знадобиться для подорожей на далекі відстані, адже від непередбачуваних обставин ніхто не застрахований. До того ж є моделі, які вмикаються автоматично, якщо машину зачепили на стоянці.

2 Кавоварка

Пропонуємо вам одразу переступити через бюджетні установки й обрати пристрій, який буде радувати ароматним напоєм вашого обранця кожного ранку. Якщо чоловік має власне житло, придивіться модель, для якої потрібна зернова кава — ну дуже вже вона смачна. У випадку, коли він винаймає квартиру, згодиться і капсульна — вона більш компактна.

3 Квадрокоптер

Це чудова річ, яка поєднує в собі круте фільмування з висоти й не закрите дитяче питання з іграшками дистанційного керування. Але не зупиняйтеся на надто бюджетному варіанті — такі апарати прослужать зовсім недовго й полетять за першим сильнішим вітром. Лідером на ринку є безперечно компанія DJI.

4 Політ на літаку

Для багатьох представників сильної статі — це щось феєричне та дивовижне. Він опиниться на висоті, зможе роздивитися пейзажі улюбленого міста, потриматися за штурвал літака й відчути адреналін повною мірою.

5 Курс гри на гітарі

Коли коханий із захопленням дивиться виступи рок-музикантів і фанатіє від гітаристів — це для вас маленький сигнал. Можливо чоловік хоче навчитися грати так само? Ви звісно це можете уточнити в нього, але так, щоб він нічого не зрозумів. Тоді ж піднесіть йому сертифікат на навчання — він буде на сьомому небі від щастя.

6 Електробритва

Більшість представників сильної статі сьогодні носять бороду, вуса, або як мінімум триденну щетину. Але ж треба вміти й доглядати за ними. Тому оберіть мужчині класну електробритву з функцією тримера, щоб приводити волосся на обличчі в порядок в домашніх умовах. Додати до бритви можна ще гель або віск для укладки.

7 PlayStation

Якщо ви вважаєте, що грати відеоігри — це заняття виключно для школярів чи студентів, то ви дуже помиляєтеся. Сьогодні відеоігри — частина масової сучасної культури. І в них без проблем грають люби будь-якого віку. Тому домашня приставка — це те, за чим ви з радістю будете проводити вечори удвох! Позитивні емоції гарантовано!

Якщо ж у вас немає власних ідей, що придбати обранцю, запитайте його прямо. Це все ж краще, ніж обрати якусь непотрібну дрібницю й розчарувати іменинника в такий важливий для нього день. Будьте турботливою коханою!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.