Нові дослідження показують, що мікробіоми відіграють певну роль у запобіганні діабету і що деякі пацієнти звертаються до інших методів, крім інсуліну, щоб краще контролювати рівень цукру в крові.
Їжа з високим вмістом розчинної клітковини — чудовий вибір для здоров’я кишечника. Вона допомагає покращити три важливі аспекти здоров’я кишечника: регулярність, уповільнення всмоктування цукру (що призводить до зниження рівня цукру в крові після їжі) і харчування Akkermansia muciniphilia, що є ключовим штамом мікробіому кишечника.
Яблука опинилися на першому місці в списку цих біохіміків продуктів з високим вмістом клітковини, корисних для кишечника.
Це зерно — чудовий спосіб отримати більше клітковини.
Ще один надійний засіб для збільшення споживання клітковини.
Улюблений основний продукт восени. Овес багатий клітковиною продукт, що допомагає вашому кишечнику.
Одна чашка гороху містить 7 г клітковини. Горох також може знизити рівень поганого холестерину.