Догори
Дати відгук

5 речей, які завдяки пандемії можуть змінитися в нашому житті (ВІДЕО)

У довгостроковій перспективі.

2 хв на прочитання12 Вересня 2021, 12:10
Поділитись:

У соцмережах поширюють відеоролик Світового економічного форуму про те, як зміниться наше життя завдяки пандемії COVID-19.

  1. Роль офісної роботи може бути переосмисленою. Перехід до роботи на дому буде означати, що офіси можуть виконувати різні функції. Вони можуть бути використані як виставкові зали для клієнтів. Або місце, щоб зустрітися і поспілкуватися з колегами.
  2. Принцип 15 хвилин. «Сусідські хаби» можуть компенсувати те, що ми втрачаємо через те, що не ходимо в офіс. Вони можуть містити тренажерні зали, бари чи художні галереї або пропонувати можливості для нетворкінгу. І буде не більше ніж за 15 хвилин ходьби від вашого будинку.
  3. Зростання «хмарних ринків» (віртуальний шопінг). «Примарні кухні» (дистанційні, без походу в ресторан) - ресторани, які пропонують тільки їжу на виніс - стали дуже популярні під час карантину. Вони можуть трансформуватися в «хмарні ринки». Аналітичні сервіси ліцензовані і доставляють вам їжу від ряду брендів просто додому.
  4. Ідентифікація за серцебиттям. Робота систем розпізнавання обличчя утруднена через маски. Але ваше серцебиття так само унікальне, як і ваше обличчя. НАСА винайшло систему, яка може ідентифікувати вас за серцебиттям за допомогою лазера.
  5. Цифрові технології змінять спосіб навчання дітей. Хоча домашнє навчання було складним завданням для багатьох сімей, воно також мало переваги для тих, у кого є доступ до цифрових інструментів. Діти можуть вчитися в своєму власному темпі, покращуючи свої цифрові навички. Освіта в майбутньому може стати гібридом шкільного і домашнього навчання.

 

Також ми розповідали, що робот-поліцейський стежитиме за дотриманням карантину в Сінгапурі (ФОТО, ВІДЕО).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.