Догори
Дати відгук

5 правил догляду за шкірою взимку

Зберегти сяяння шкіри в холодні місяці цілком можливо.

1 хв на прочитання02 Січня 2023, 16:49
Поділитись:

Навіть нинішні «єврозими» вимагають додаткового догляду за шкірою в цей період. Про те, на що слід звернути додаткову увагу, розповідає Телеграм-канал «Аптека на зв’язку».

1) У зимовий період шкіра стає сухішою. Для того щоб забезпечити належний догляд та захист шкіри від впливу вітру та холоду, слід підбирати засоби більш щільної текстури, ніж ті, які ви використовуєте зазвичай. У засобі догляду за шкірою повинні міститися емоленти (речовини, які утворюють на шкірі захисну плівку та сприяють утриманню вологи).

2) Зберегти сяяння шкіри в холодні місяці допоможе вітамін С. Він освітлює та зміцнює шкіру, стимулює вироблення колагену та допомагає захистити її від зовнішніх агресорів.

3) Вивчіть етикетку свого крему: якщо до його складу входять жиророзчинні вітаміни А, Е, F, ліпоєва кислота — ви захищені. Вітаміни А та Е не лише живлять, а й допомагають клітинам відновлюватись.

4) Узимку до зволожуючого крему варто додати сироватку, що містить високо- і низькомолекулярну гіалуронову кислоту, азулен та екстракт центели азійської. Перераховані вище компоненти проникають у глибокі шари епідермісу та здатні наситити його вологою і відновити пошкоджені ділянки шкіри.

5) Взимку в приміщеннях не найсприятливіші умови для нашої шкіри. Освіжити обличчя в офісі допоможе балончик із термальною водою.

Також ми розповідали про продукти, які послаблюють імунітет — є на кожній кухні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.