Догори
Дати відгук

5 натуральних розріджувачів крові, які рятують від інсульту та тромбів

Що робити для профілактики тромбозу?

2 хв на прочитання18 Серпня 2023, 22:00
Поділитись:

Природні інгредієнти з протизапальною дією не гірші від ліків захищають від утворення смертельно небезпечних згустків у судинах.

Прийом медичних антикоагулянтів для розрідження крові може спричинити такі наслідки, як внутрішня кровотеча, виразка шлунка, головний біль та ряд інших побічних ефектів. Що робити для профілактики тромбозу? У цьому випадку прихильники натурального лікування радять звернути увагу на аптечку.

5 натуральних розріджувачів крові

  1. Куркума. Тисячоліттями ця пряність використовується як протизапальний та знеболюючий засіб. Дослідження підтвердили, що ефект від куркуми можна порівняти з дією нестероїдних протизапальних препаратів, але без побічних наслідків.
  2. Ананас Фермент бромелайн, що міститься в ньому, має сильні протизапальні властивості. Особливо корисно його приймати натще. Він добре допомагає при подагрі та від утворення каменів у нирках.
  3. Імбир. Одна з найдавніших спецій – імбир допомагає при запаленні суглобів та м’язів, а також зміцнює імунну систему, зменшує розлади травлення.
  4. Часник. Має сильні протизапальні протимікробні, протигрибкові та противірусні властивості. Вживання сирого або злегка приготовленого часнику, заварювання часникового чаю найбільш ефективні методи його використання в лікувальних цілях.
  5. Вода. Один із найкращих розріджувачів крові. Через нестачу води кров стає густою, що призводить до утворення згустків. Достатня кількість води допомагає тримати у тонусі серцево-судинну систему.

Всі ці натуральні інгредієнти здатні розріджувати кров. При грамотному використанні, з консультаціями та під наглядом лікаря, вони допоможуть запобігти інсультам, утворенню тромбів без ліків.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.