5 найсмачніших маринадів для курки: робимо м'ясо соковитим та ніжним

1 хв на прочитання26 Березня 2024, 12:40

Жорсткість м'яса, його аромат і смак залежать від маринаду.

Для того щоб курка при запіканні була соковита, м’яка і ароматна, досвідчені кулінари рекомендують її замаринувати. При цьому дуже важливо правильно підібрати спеції, вирахувати їх пропорції і дотримати час витримування м’яса в маринаді.

Замариновані м’ясо чи курка значно відрізняються за смаком, ніж просто натерті сіллю та перцем. В них більше аромату, вони соковитіші, м’якші. Можна навіть на 30 хвилин замаринувати, а результат вже буде значно кращий.

Швидкі маринади

Якщо знати такі прості рецепти, ви в будь-який момент може їх використовувати та міняти:

Курка з будь-яким таким маринадом стане справжнім кулінарним шедевром. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: