Догори
Дати відгук

5 корисних властивостей лимонної води

Вона має безліч корисних властивостей.

1 хв на прочитання01 Квітня 2023, 21:00
Поділитись:

Кожній людині варто виробити звичку пити лимонну воду.

Сприяє травленню

Загалом кислота допомагає розщеплювати їжу. Ось чому її так багато у наших шлунках. Лимонна кислота може бути особливо корисною для заповнення рівня шлункової кислоти, який має тенденцію знижуватися з віком.

Допомагає уникнути зневоднення

Більшість із нас не п’є достатньо води. Щоденна звичка пити воду з лимоном – простий спосіб провести день із користю. Як дізнатися, чи ви достатньо п’єте? Якщо ваша сеча майже прозора, значить, води достатньо.

Допомагає худнути

Ми – раби своїх звичок. І все ж таки подумайте про наслідки заміни ранкового чаю або кави водою з лимоном. Не один раз, а, можливо, на 20 разів на місяць — і помножте це на 10 років. Ваша талія скаже вам спасибі.

Запобігає окисленню

Як і всі продукти, лимони містять фітонутрієнти, що захищають організм від хвороб. Вони мають потужні антиоксидантні властивості, які запобігають пошкодженню клітин від окислення — того ж механізму, який викликає іржу.

Забезпечує здорову дозу вітаміну С

Додайте сік половинки лимона у воду – це включення лише 6 калорій у раціон. Але одночасно з цим ви отримуватимете більше однієї шостої денної норми вітаміну С, який необхідний для захисту клітин від пошкодження та відновлення після пошкоджень.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.