Догори
Дати відгук

4 знаки Зодіаку, яким судилося стати заможними у жовтні 2023 року

Астрологи склали рейтинг

2 хв на прочитання02 Жовтня 2023, 22:22
Поділитись:

У світі триває криза, але будуть ті, кому пощастить з грошима більше за інших. Загалом астрологічна обстановка у жовтні буде вкрай мінливою і не найприємнішою для роботи та фінансової активності в цілому, але у людей, описаних далі, буде трохи більше можливостей розбагатіти, ніж у людей інших знаків Зодіаку, інформує Ukr.Media.

Лев

Представникам цього знака пощастить у жовтні, але лише за умови, що вони тверезо оцінюватимуть те, що відбувається. Покупки, інвестиції — до всього потрібно підходити з особливою обережністю. Перш ніж піти ва-банк, слід ретельно зважити всі ризики. Успіх буде примхливим, а щасливий випадок спрацює не завжди. Але планети нададуть Левам стільки вигідних можливостей. Астрологи радять визначитися з бажаннями та визначити чітку суму, яка покриє їх виконання.

Діва

Діви зможуть втілити багато мрій, зокрема й ділового характеру. Для цього потрібно лише запастися терпінням та підвищити свою кваліфікацію. Саме високий рівень експертності та професіоналізм стануть основним джерелом доходів. Як мінімум, у цих людей вийде зберегти гроші, які вже є, а доклавши певних зусиль — заробити. Астрологи радять знайти гідне застосування фінансів: вигідно вкласти, купити щось цінне та необхідне чи приберегти. Можливі перебої з грошима, тому передбачливість буде дуже доречною.

Скорпіон

У Скорпіонів у цьому жовтні будуть вдалі будь-які угоди, чи то продаж житла, чи покупка автомобіля. Якщо такі покупки планувалися давно, але не вистачало коштів, зірки подарують Скорпіонам можливість здійснити мрію. У плані кар'єри їм доведеться піднатужитись: тим Скорпіонам, які візьмуться за справу з розумом, обов'язково вдасться отримати прибуток. Наполеглива праця дасть свої результати. Шосте почуття підкаже рішення у найважчих фінансових, ділових та побутових ситуаціях.

Стрілець

Є всі підстави вважати, що робітничі та професійні справи Стрільців у жовтні почнуть зазнавати змін, причому з високою ймовірністю вони будуть позитивного характеру. З'явиться більше свободи у роботі, з'являться можливості реалізації нових ідей, які останнім часом стримувалися під тиском зовнішніх обставин. Найголовніше — не чинити собі перешкод, відкинувши сумніви. Тоді вже до середини жовтня очікуються помітні зміни у грошовій сфері. Завдяки сміливим рішенням та далекоглядним планам доходи Стрільців можуть несподівано зрости, а витрати скоротитися.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Продукти харчування Підживлення для Кімнатних рослин
3 продукти харчування, які можуть стати чудовим підживленням для кімнатних рослин
1 хв на прочитання3 години тому
Сьогодні 27 квітня Всесвітній день ветеринара
27 квітня - Всесвітній день ветеринара
2 хв на прочитання6 годин тому
Суд повернув громаді землі Збереження родючості Грунтів
Суд повернув територіальній громаді Тернополя понад 65 гектарів землі
1 хв на прочитання7 годин тому
Зображення згенероване ШІ
Що посадити замість чорнобривців на клумбі, в саду чи на городі: 5 красивих і невибагливих альтернатив
1 хв на прочитання8 годин тому
Втрата льоду є причиною загибелі багатьох пінгвіненят — експерти
2 хв на прочитання9 годин тому
Ірис сибірський — чудові квіти, які не потребують догляду (ФОТО)
1 хв на прочитання16 годин тому
Цей простий засіб стане ефективною підкормкою для троянд та папороті
1 хв на прочитанняВчора
Потоп на «фабриці світу»: наслідки найбільшої повені у найбільш розвиненому та густонаселеному регіоні Китаю (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора