4 найшкідливіші види м'яса для артеріального тиску
Такі продукти, як шинка, окіст, рулет проходять глибоку обробку та сповнені натрію.
Підвищення та зниження артеріального тиску протягом дня – це нормально. Однак, якщо показник залишається високим надто довго, це може зашкодити вашому серцю та викликати інші проблеми зі здоров'ям. На жаль, те, що ми їмо, також впливає на кров'яний тиск, у тому числі м'ясні продукти.
Видання Eat this, not that перерахувало чотири види м'ясних продуктів, які погано впливають на показник артеріального тиску.
М'ясні делікатеси. Такі продукти, як шинка, окіст, рулет проходять глибоку обробку та сповнені натрію. Його надлишок пов'язаний із гіпертонією.
Бекон. Бекон також насичений натрієм, а також нітратами, які можуть збільшувати кров'яний тиск.
Фастфуд. Лікарі рекомендують триматися подалі від чизбургерів та бургерів зі смаженою куркою. Вони містять багато і натрію, і жиру, і калорій.
Хот-доги. Вгадайте, що? Так, сосиски - це сильно оброблене м'ясо з високим вмістом натрію.