Догори
Дати відгук

Те, чого нам не розповідають про законопроект 3625

2 хв на прочитання03 Липня 2020, 10:41 2030
Поділитись:

Диктатура замість захисту, визискування замість турботи і бізнес замість медицини. Ось що насправді є суттю цього законопроекту.

Щоб виправдати його впровадження, як істина в останній інстанції робляться дикі припущення. Настільки ж дикі, наскільки й неправдиві:

•  Батьки – безвідповідальні ідіоти, вони не здатні приймати раціональні рішення та не зацікавлені у здоров’ї власних дітей.

•  Усі лікарі – компетентні, безкорисливі та незалежні. Вони не залякують, не помиляються, не вимагають винагороди, не зловживають посадовим становищем, не зацікавлені у просуванні інтересів фармацевтичних компаній і не розглядають пацієнтів як джерело своїх прибутків.

•  Фармацевтичні компанії – це добрі безликі бізнесмени, які працюють не заради прибутку, а заради здоров’я невідомих їм дітей. І це єдине, що їх цікавить. Вони настільки переживають за це, що їм доводиться фінансово стимулювати медиків, щоб ті наполегливо пропонували тільки найкращі ліки. Ще ніде і жодного разу представників «фарми» не ловили на змові, а їхня продукція не визнавалася такою, що спричинила шкоду.

3625 є безумством, яке фактично перетворює державу на феодальну, батьків – на безправні біоінкубатори, а їхніх дітей – на корпоративну власність і джерело прибутків. І все це цинічно прикривається шляхетними мотивами турботи й піклування.

Окремо варто зазначити, що заплановані зміни торкнуться не тільки якоїсь окремої категорії громадян, а ВСІХ без винятку. Немає такої родини або окремої особи, яка в разі прийняття законопроекту матиме «імунітет» від свавілля соціальних чи медичних чиновників. Якщо ви раніше не задумувалися над подібними питаннями, то зараз саме час. Відсутність вашої реакції може мати для вас негативні наслідки.

Як ми до такого дійшли? Коріння росте з площини нашої відповідальності. Це трапилося не одномоментно, а поступово – крок за кроком. Щоразу, як ми вирішували, що питання нашого життя чи життя наших дітей має вирішувати нікому не відомий дядя, умовний «дорослий» у нашому дитячому світі, – так і ставалося. Союз безликих бюрократів і жадібних корпорацій відкушував частинку нашого суверенітету. Якщо ти не керуєш своїм життям, ним керуватиме хтось інший.

Настав час повернути собі контроль над власним життям!

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Курячі котлети з морквою та сиром — просто і смачно
2 хв на прочитання30 Квітня 2024
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Кипарисовик горохоплідний Blue Moon — красиво виглядає у квітниках, альпінаріях і не тільки (ФОТО)
1 хв на прочитання30 Квітня 2024
Гороскоп на вівторок, 30 квітня
Несподівані зміни та потреба у підтримці: гороскоп на вівторок, 30 квітня
2 хв на прочитання3 години тому
Фото ілюстративне
В Амстердамі жінку оштрафували на 140 євро за справляння потреби надворі, а та «вибила» у міста 4 млн євро на туалети
5 хв на прочитання4 години тому
Викрито організовану групу лікарів, які підробляли документи для отримання інвалідності
1 хв на прочитання4 години тому
«Розумні» презервативи: нові технології дарують нові можливості подбати про своє здоров’я
1 хв на прочитання5 годин тому
У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні відбуваються профілактичні щеплення
1 хв на прочитання6 годин тому
Не стань браконьєром: як придбати чорну ікру та осетрину без шкоди для природи і власного здоров'я
7 хв на прочитання6 годин тому