Догори
Дати відгук

Ми стоїмо на порозі коридору затемнень

5 хв на прочитання11 Жовтня 2023, 17:12 1245
Поділитись:

Ми стоїмо на порозі коридору затемнень, 14 жовтня о 20:51 за київським часом відбудеться сонячне затемнення.

Його не буде видно на території України. Затемнення відбувається в 22-му градусі Терезів♎️ і акцентує питання війни та миру на глобальному рівні, а також питання відносин на всіх рівнях. Але питання в тому, кому та чим доведеться пожертвувати задля встановлення рівноваги. 

Саме зараз кармічні місячні вузли, які завжди пов'язані з сонячними, місячними затемненнями, перейшли на вісь Овен♈️-Терези, тому 1,5 роки актуальні теми, які можуть підніматися - це партнерство будь-яке - ділове та особисте, це відносини з людьми, як ми їх бачимо і як вони. Тобто, якщо люди в цей період йдуть з вашого життя - відпустіть і не тримайте. А люди, які будуть приходити у ваше життя у цей період, приходять не просто так, вони несуть важливі уроки для вас.

У астрології є таке поняття як «Цикл сароса» - цикл сароса описує характеристики того чи іншого затемнення, тобто вони всі пов'язані між собою і відносяться до певного сімейства. Цикл сароса, який присвоєний затемненню 14 жовтня, називається 7S.

Чим же він особливий? Він несе потужність енергії кризи або перешкоди, які будуть легко долатися. Величезна міць, гнів і сила. Можливо, що перешкоди несподівано і легко усуваються, або що (з негативного боку) потенційна криза, що назріває, несподівано проявляється і дуже швидко проходить через ваше життя. У будь-якому разі ви відчуватимете, що все у житті рухається, просто несеться з величезною швидкістю.

Найближчий планетарний аспект до точки затемнення - квінконс Урана. Це обіцяє нервовий нестабільний час, потреба та необхідність у змінах. І це ще одна вказівка, що змін вам не обійти, триматися за старе ви більше не зможете, і так як було раніше, більше не буде, тай не працює. Тому просто спостерігайте та дайте чомусь новому зайти у ваше життя.

Також затемнення відбувається поблизу планети Меркурій, яка відповідає в астрології за контакти, інформацію, спілкування,  знайомства. Дуже ймовірно, що у ваше життя прийде нова людина або нова інформація, нові знання. 

Близько Меркурія знаходиться зірка Арктур, ​​в астрології вона є зіркою першої величини тобто вона має дуже сильний вплив. Вона дає величезну силу, ​​не допускає боягузтво і ставить перед людиною завдання в будь-якій справі - йти до кінця, інакше вона буде розчавленою його величезною силою. Тобто потрібно йти вперед і не зупинятися, тоді все буде долатися.

Сонячне Затменення - це завжди про новий етап, про початок чогось нового, тому дуже добре прописувати цілі та задачі на найближчих пів року та постарайтеся відслідковувати свої емоції.

Добре позбуватися від чогось у затемнення, це можуть бути старі речі чи погані звички. Зробити генеральне прибирання. Не намагайтеся дуже впливати на ситуацію, якщо вона вам не йде, побудьте в ролі спостерігача.

На кого найбільше вплине затемнення та буде доленосним? 

Найбільше вплине затемнення звичайно на Терези♎️, також на Овнів♈️, Раків♋️та Козерогів♑️ та у кого є особисті планети у цих знаках (Місяць, Венера, Марс чи Асц).

Всі доленосні події відбуваються у разі, якщо затемнення зачіпає важливу точку вашої особистої натальної карти або вашої особистої планети, або асцендент, або куспід будинку - це означає, що події точно бути!

До якого вашого будинку у натальній карті потрапляє затемнення - у тій сфері цього будинку та саме та тема вашого життя буде акцентована на найближчі пів року:

1 будинок– здоров'я, зовнішні та внутрішні зміни, життя з нуля; 

2 будинок – питання фінансів, роботи, бізнесу;

3 будинок – відносини із найближчим оточенням, навчання, новий проект, ділова активність; 

4 будинок – питання сім'ї, роду та будинку, переїздів, ремонту, роду; 

5 будинок –  самовираження, творчість, діти;

6 будинок  – здоров'я, служба, спосіб життя, робота; 

7 будинок  – будь-які партнерські відносини, шлюб, ставлення до вас суспільства; 

8 будинок  – питання безпеки, життя та смерті, боргів, спадщини, бізнесу та інших фінансово-матеріальних аспектів; 

9 будинок  – освіта, поїздки, еміграція, розширення кругозору, можливостей;

10 будинок -кар'єра, цілі, амбіції, влади та підпорядкування; 

11 будинок – тема друзів, колективу, популярності, оновлення, цифрових та соціальних проектів, соціальні мережі;

12 будинок – відпочинок, лікування та зцілення, фізичне та емоційне, самопізнання, благодійність, духовність,закінчення якогось періоду у вашому житті.

Період з 14 жовтня по 28 жовтня буде енергетично нестабільним, тому нижче основні правила поведінки: 

-Не ухвалюйте важливих рішень;

-Не плануйте операції та серйозні маніпуляцій із зовнішністю та здоров'ям; 

-Не розпочинайте нових важливих справ. Тільки якщо справа не стосується того, про що ви вже думали задовго, у чому ви абсолютно впевнені і за що готові нести відповідальність. 

-Угоди, переговори краще відкласти. Якщо немає такої можливості, то всі документи ретельно перевіряти ще раз; 

-Не конфліктуйте та зберігайте спокій усіма можливими способами; 

-Будьте акуратніше за кермом; 

-Будьте вкрай акуратні з фінансами;

Поспостерігайте за своїми емоціями, які у вас особливо викликають негатив - злість, образу, агресію, страх, біль - саме там ваші підсвідомі блоки, ваші кармічні уроки, які потребують вашого пропрацювання.

Па‘ятайте, що саме у цей період ми закладаємо фундамент, як мінімум на найблищі 6 місяців.