Догори
Дати відгук

Зміни у партнерстві: полунична повня 22 червня  –  не пропустіть

Ця повня дійсно змінить ставлення до життя

4 хв на прочитання20 Червня 2024, 21:33
Полунична повня 22 червня Полунична повня 22 червня
Поділитись:

Повня у Козорозі 22 червня, о 04:08 (gmt+3), допоможе досягти заданої мети та оформити те, що зароджувалося у сфері професійної діяльності, кар’єри, соціальної реалізації ще в січні 2024 року – після молодика в Козорозі.

Це буде найнижча повня за останні роки. Перша повня літа, також відома як «Полунична повня», отримала свою назву від давніх індіанців Північної Америки. Вони пов’язували цей період з сезоном збору полуниці, що відображає час календарного місяця, коли ця ягода досягає свого піка зрілості.

Козоріг належить до стихії Землі, його образ – вершина гори, що йде в небо. Тут матерія досягає свого найщільнішого і конкретного вираження. Є матеріальним та практичним знаком зодіаку, він висловлює пік досягнень. Активні енергії знаку Козоріг сприяють серйозному та розважливому підходу до справ, ретельного аналізу, правильного визначення мети та створення стратегічного плану щодо їх досягнення, розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова).

Головний управитель Козорога — Сатурн: бог землеробства, охоронець Сонячної системи, суворий Вчитель, владика Карми та Зберігач часу. Другий управитель — Уран: бог Неба, чоловік Геї (Землі), належить до найдавнішого покоління богів. Знак Козорога пов’язаний із відповідальністю, судами, системою, порядком та законом. І якщо які-небудь дії непотрібні наявній системі, що вже сформувалася, руйнують стійку структуру, то покарання приходить негайно.

Козоріг прагне досконалості створюваної форми, характеризується наполегливістю і ґрунтовністю, що допомагає реалізації задуманого у житті. Але в цьому процесі важливо знайти баланс між досягненням цілей та емоційним зв’язком з близькими людьми.

Повня завжди відбувається під час опозиції Сонця та Місяця, а це означає, що є шанс знайти рішення, яким чином можна поєднувати свої амбіції та особисте життя. Адже під час повні в Козорозі Місяць перебуває в Козорозі – знаку досягнень, а Сонце – у Раку, у найніжнішому та сімейному знаку зодіаку.

Повня у Козорозі закликає нас ухвалювати відповідальні рішення, терпляче працювати і не допускати халтури у своїй роботі. Усі, хто проходить кризу самореалізації, у найближчі два тижні після повні можуть отримати деякі вигідні пропозиції. Багато людей можуть відчути перспективи, налагодити особисті стосунки, посісти нову соціальну позицію.

Ця повня дійсно змінить ставлення до життя, адже вона відбувається в першому градусі Козорога одразу ж після Літнього Сонцестояння, яке настає під час входа Сонця у знак Раку – 2024 року 20 червня о 23:51 (gmt+3).

Кілька днів до і після повного місяця можна відчувати якусь неймовірну сильну підтримку в діях, спрямованих на досягнення цілей та вирішення актуальних завдань.

Сатурн – управитель повні 22 червня – допомагає визначити правильний шлях, сфокусувати свою увагу на найголовнішому. Наполегливість та дисципліна просто необхідні у третій декаді червня, як і нові рішення під час усунення старих проблем. Уран формує обставини, за яких потрібно зробити нові кроки, що дозволить завершити давні справи та отримати ефективний результат. Кожна повня впливає на емоційний стан, тому варто приділити велику увагу своєму внутрішньому стану.

Найкращий час для ділової активності, пошуку більш перспективної роботи, заяви про свої амбітні плани. Але успіх у цей час багато в чому залежить від емоційного стану, психічного здоров’я, оскільки саме це впливає на точність розрахунків та економію ресурсів.

У третій декаді червня можна здобути заслужену нагороду, зміцнити свою репутацію, перейти на наступний щабель у соціальній ієрархії, а також мотивувати інших людей, спонукати їх до цілеспрямованих дій. У цей період деякі процеси можуть дійти свого логічного завершення. Чудовий час, щоб підвищити рівень своєї кваліфікації, напрацювати нові навички, тобто закласти фундамент щодо майбутніх заробітків.

Повня у Козорозі принесе зміни у партнерстві, допоможе визначити спільні цілі та плани, вивести взаємини на новий рівень. Це час особливої емоційної близькості до романтичного партнера, а результатом може стати оформлення шлюбного союзу та створення сім’ї. Стосунки набувають важливості, багато людей захочуть зміцнити взаємну довіру.

За матеріалами: УНІАН та ТСН

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Астро
Фінансовий гороскоп на завтра, 27 вересня
Зверніть увагу на борги: фінансовий гороскоп на завтра, 27 вересня
2 хв на прочитання26 Вересня 2024
Таро-прогноз: Діви зачинять двері у минуле, що себе віджило, Левам прогнозують пригоди
5 хв на прочитання24 Вересня 2024
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку.
Фото Larysa Slobodska
Зорі радять бути уважними до дрібниць: гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку
2 хв на прочитання24 Вересня 2024
Капсула приватної космічної місії Polaris Dawn на тлі Землі. Фото: SpaceX/dpa/picture alliance
«Зрештою на Марс вирушатимуть тисячі кораблів»: SpaceX планує здійснити п'ять безпілотних місій на Марс до 2026 року
2 хв на прочитання23 Вересня 2024
Земля мала систему кілець, як Сатурн, і вона впливала на клімат — дослідження
2 хв на прочитання23 Вересня 2024
Час для нових починань: гороскоп для всіх знаків на 23 вересня
2 хв на прочитання23 Вересня 2024
Хто такі люди-тисячники і як порахувати своє число вдачі
2 хв на прочитання22 Вересня 2024
Ще один Місяць: незабаром Земля отримає ще один супутник, але ненадовго
2 хв на прочитання20 Вересня 2024
Більше з GreenPost
Скляний будиночок на дачі власноруч: поради й ідеї (ВІДЕО)
3 хв на прочитання20 хвилин тому
Фото: Bild
Каналізаційні відходи обдали автомобілі, мотоциклістів і пішоходів: у Китаї з труби, що лопнула, вдарив гігантський фонтан
1 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Miguel J. Rodriguez Camilo/AFP/Getty Images
Може стати найсильнішим і найбільшим у регіоні за більш ніж рік: Ураган «Хелен» обрушився на США (ФОТО)
2 хв на прочитання3 години тому
Зображення створено ІІ
У США стратили другого засудженого шляхом удушення азотом — чоловік сам вибрав такий спосіб
4 хв на прочитання4 години тому
Запіканка з макаронів із куркою та помідорами — ідеальний варіант як для родинної вечері, так і для зустрічі гостей
1 хв на прочитання5 годин тому
Розширення можливостей: в Україні додають нові професії до програми навчальних ваучерів
2 хв на прочитання7 годин тому
Що таке безпечний аборт і кому він недоступний
5 хв на прочитання8 годин тому
Як українські лікарні готуються до опалювального сезону?
1 хв на прочитання10 годин тому