Догори
Дати відгук

Журналістів не пускають спілкуватися з Трампом — заразний

1 хв на прочитання13 Жовтня 2020, 13:23
Поділитись:

Кілька великих медіаорганізацій в США відмовилися відправляти своїх журналістів на передвиборчі заходи президента США Дональда Трампа через небезпеку зараження коронавірусом. Про це повідомляє The New York Times.

Видання зазначає, що їхати з президентом заборонили своїм журналістам The Wall Street Journal і The Washington Post.

Також виконання обов'язків журналістів прес-пулу в останні дні уникали співробітники газет BuzzFeed News, Politico і Hearst.

Асоціація кореспондентів Білого дому (WHCA) змушена була шукати інших журналістів для виконання обов'язків прес-пулу адміністрації президента.

«У репортерів Білого дому були побоювання щодо своєї безпеки і їм було некомфортно подорожувати з президентом у цей час», – заявила Елізабет Буміллер, глава вашингтонського бюро Times.

Стурбованість журналістів викликав той факт, що бортпровідники, агенти Секретної служби, а також співробітники Білого дому не носять маски на борту президентського літака.

Крім того, багато хто з них повертаються на роботу раніше закінчення двотижневого карантину після зараження Covid-19 або можливого зараження. 

Нагадаємо,  Президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія заразилися коронавірусом. Проте, американський гарант відверто начхав на заходи безпеки, передчасно вийшов з карантину і заразив уже багатьох із власного оточення.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.