Жульєн з грибами та куркою: швидкий рецепт

1 хв на прочитання09 Листопада 2022, 13:55

Жульєн у 6 простих кроків.

Класичний жульєн під сметанно-вершковим соусом з куркою стане прикрасою вашого столу. А любителі грибів особливо оцінять блюдо за його ніжний смак і легку консистенцію.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Цибулю і гриби чистимо і дрібно нарізаємо. Філе нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю обсмажуємо на сковороді з олією.
  2. Додаємо гриби, смажимо 10-15 хвилин, до тих пір, поки не випарується рідина.
  3. Додаємо курку, солимо, перчимо. Перемішуємо та обсмажуємо до напівготовності.
  4. Перекладаємо курку з грибами в горщики.
  5. На сухій сковороді обсмажуємо борошно. Додаємо вершки, солимо, перчимо, перемішуємо і доводимо до кипіння. Переливаємо соус в горщики з куркою і грибами. Ставимо горщики в духовку, розігріту на 180 градусів, на 30-35 хвилин.
  6. Натираємо сир на тертці. За 10 хвилин до готовності посипаємо жульєн тертим сиром і продовжуємо запікати.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: