Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Жіночий гороскоп на тиждень 27 червня-3 липня: Тільцям - важливі сни, Козерогам - гроші

Жіночий гороскоп на тиждень 27 червня-3 липня: Тільцям - важливі сни, Козерогам - гроші

Будьте уважні в спілкуванні з малознайомими людьми.

5 хв на прочитання25 Червня 2022, 20:00
Поділитись:

Гороскоп на тиждень для жінок розповість, кому з представниць прекрасної статі потрібно розпрощатися з вантажем минулого, кого чекає непрості випробування, а хто зіткнеться з нерозумінням оточуючих.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам необхідно зберігати оптимізм навіть в самих непростих ситуаціях. Це буде дуже складно і поганий настрій буде частіше долати представниць знака. Однак найстійкішим, які не пасують перед труднощами і підтримують бадьорість духу, посміхнеться удача. Будьте уважні в спілкуванні з малознайомими людьми, підвищується ризик обману і маніпуляцій

Гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям на цьому тижні більше уваги потрібно звертати на дрібниці і деталі, дивні передчуття і випадковості. Запам'ятовуйте сни, вони можуть нести в собі важливу інформацію. На початку тижня вас можуть долати сумніви в правильності обраного шляху. Дотримуйтеся чіткого плану і впевнено йдіть до своїх цілей. Вільним представницям знака зірки обіцяють незабутнє побачення.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюкам необхідно проаналізувати свої вчинки і помилки, правильно розставити пріоритети, щоб зрозуміти, в якому напрямку рухатися. Хороший тиждень для того, щоб створювати нове і позбавлятися від зайвого. Це можуть бути як і непотрібні речі, так і негативні думки і спілкування, яке перестало приносити задоволення. Незважаючи на Нептун в ретрограді, ваша планета-покровитель Меркурій допоможе в досягненні бажаного, головне не опускати руки і йти до своєї мрії.

Гороскоп на тиждень - Рак

Вплив Нептуна може залучити в життя Раків неприємні події. У спілкуванні з оточуючими припиняйте спроби маніпуляцій, деякі можуть захотіти вирішити свої проблеми за ваш рахунок. Тримайтеся подалі від пліток і інтриг, вони можуть негативно вплинути на вашу мотивацію і стати перешкодою в досягненні намічених цілей. Уникайте перевтоми і стресу, які можуть негативно позначитися на стані здоров'я.

Гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні Левам буде складно знайти спільну мову з оточуючими. Навіть з людьми, з які розуміли вас з півслова, частіше виникають розбіжності. Вам може здатися, що ви з іншими говорите на різних мовах. Достукатися до людей і донести їм свою точку зору буде непросто. Можливо, ви занадто вимогливі до оточуючих, зменшіть оберти і не докучайте оточуючим своєю підозрілістю. Складнощі в спілкуванні не означають, що проти вас готуватися змову.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Дів можуть очікувати найрізноманітніші зміни. Ваша реакція на них буде вирішальною. Якщо вийти зберегти спокій і розважливість, ви зможете повернути ситуацію, що склалася в свою користь. Цей період буде сповнений несподіванок, потрібно приготуватися до всього.

Гороскоп на тиждень - Терези

Терезів на цьому тижні можуть чекати великі і приємні зміни в професійній сфері. Ви зможете домогтися визнання і підвищити свій авторитет. Не виключені солідні грошові надходження і несподівані подарунки. В особистому житті також все почне налагоджуватися. Ви зможете помиритися з дорогими людьми і забути старі образи.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам слід звернути більше уваги на незавершені справи. Прийшов час діставати завдання з довгого ящика, куди так дбайливо їх складали. Потрібно зібратися з силами і довести цю рутинну роботу до кінця. На вихідних вас чекають хороші новини, ви чудово проведете час з друзями і рідними.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям цей тиждень підкине турбот. Ви зіткнетеся з необхідністю важливого вибору, тому дійте розважливо і приймайте рішення, обміркувавши всі за і проти. Не поспішайте приймати привабливу пропозицію. Картинка може бути райдужною, але на ділі вас можуть чекати великі труднощі.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні для Козерогів прийшов час діяти. Ви довго роздумували над тим, як втілити бажане в реальність, тепер потрібно рухатися в обраному напрямку. Робіть перший крок, удача нових починаннях на вашому боці. Ви зможете вирішити свої фінансові питання або отримати солідну грошову винагороду за свою роботу.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Цей тиждень буде складним для Водоліїв. На вашу долю випадуть випробування, проте пройшовши їх ви отримаєте цінний досвід. Якщо ви з гідністю перенесете всі іспити долі, вам посміхнеться велика удача вже незабаром. Це стане кінцем "чорної смуги".

Гороскоп на тиждень - Риби

Рибам на цьому тижні варто задуматися про те, що може заважати їм рухатися далі і досягати задуманого. Можливо, прийшов час розлучитися з вантажем минулого на ваших плечах, щоб відкрити дорогу до світлого майбутнього і вивільнити енергію, яка допоможе досягти більшого.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Тюльпани — окраса весняного саду (ФОТО)
1 хв на прочитання6 годин тому
Самовільно рубали дерева
На Рівненщині затримали злочиців, які самовільно зрубали деревини на майже 90 тис. грн
1 хв на прочитанняВчора
Як діяти, коли горить ліс і торф
На Полтавщині вигоріли майже 300 га сухостою: як діяти у разі лісових, степових та торф’яних пожеж
1 хв на прочитанняВчора
Фото з відкритих джерел
День бур'янів: чи такий страшний бурʼян, як його малюють?
4 хв на прочитанняВчора
Новий регламент ЄС щодо упаковки PPWR: багаторазове пакування, заборона на деякі види пластику та мінімізація плівки
2 хв на прочитанняВчора
Розваги на джипах, квадроциклах та багі у заповідниках можуть заборонити законом: деталі
1 хв на прочитанняВчора
Правоохоронці викрили посадовців, які зрубували сторічні дуби в Чорнобильському заповіднику
2 хв на прочитанняВчора
Збитки довкіллю внаслідок атаки по ДніпроГЕС становлять понад 140 млн гривень
1 хв на прочитанняВчора