Догори
Дати відгук

Жінки, які найбільше схильні до раку - дослідження

У процесі досліджень вчені намагалися знайти зв'язок між онкологією у жінок та прийомом контрацептивів.

1 хв на прочитання16 Жовтня 2023, 22:43
Поділитись:

Вчені з Університету в Гельсінкі провели масштабне дослідження. З'ясувалося, що ті, хто вдається до прийому контрацептивів і користуються різними експериментами в цій галузі, мають найвищі ризики.

У процесі досліджень вчені намагалися знайти зв'язок між онкологією у жінок та прийомом контрацептивів. В результаті обробки отриманих даних вчені дійшли висновку, що ті жінки, які вдаються до спіралів, а також приймають протизаплідні таблетки, підвищують ймовірність розвитку раку на 50 відсотків.

У жіночому організмі можуть почати відбуватися гормональні збої, які роблять імунну систему ослабленою і практично беззахисною від різних недуг, у тому числі і серйозних.

Зважаючи на це, вчені закликають жінок бути обережними з використанням цих методів і перед їх використанням обов'язково проконсультуватися з медичним кваліфікованим фахівцем.

Крім того, вчені довели, що регулярне використання фарби для волосся підвищує ризик розвитку онкології у жінок. До того ж неважливо, робить жінка цю процедуру вдома або в салоні краси професійними засобами. Вся справа в хімічному складі фарби та токсинах, тому з красою жінкам також необхідно бути обережними.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.