Догори
Дати відгук

Жахливий інцидент стався на Сумщині: подружжя пенсіонерів ледь не загинуло від грабіжника-«вакцинатора» (фото)

Випадок стався в селі Озаричі недалеко від Конотопа.

2 хв на прочитання06 Травня 2021, 10:32
Жахливий інцидент стався на Сумщині: подружжя пенсіонерів ледь не загинуло від грабіжника-«вакцинатора» Жахливий інцидент стався на Сумщині: подружжя пенсіонерів ледь не загинуло від грабіжника-«вакцинатора»
Поділитись:

«Вакцинація» ледь не скінчилася трагедією  для подружжя пенсіонерів, які повірили зловмиснику та стали жертвами його грабіжницького плану. Чоловік  прикинувся  фельдшером, який проводить вакцинацію від коронавірусу та  ввів пенсіонерам снодійне для тварин. Коли грошей не знайшов, намагався вбити літню жінку, та підпалили будинок.

Як повідомили в прес-службі поліції Сумської області, злочинцем виявився раніше судимий 54-річний мешканець сусіднього села. З'ясувалося, що він готувався до пограбування заздалегідь і все спланував. У чоловіка виявили записи з даними потерпілих, пляшечки зі снодійним і шприци.

За словами 79-річної потерпілої, до них із чоловіком додому прийшов незнайомець і заявив, що він фельдшер, запропонувавши подружжю вакцинуватися від COVID-19, оскільки вони — в зоні ризику. Жінка та її 85-річний чоловік погодилися.

Грабіжник ввів пенсіонерам снодійне під виглядом щеплення від коронавірусу, і коли ті знепритомніли, почав нишпорити в хаті у пошуках грошей і коштовностей.

Тут бабуся отямилася після ін'єкції. Зловмисник накинувся на жінку, почав бити та вимагав розповісти, де зберігаються гроші. Нещасна нічого не могла відповісти після дії снодійного та шоку від жорстоких побоїв. Тоді злочинець забрав мобільний телефон і банківську картку своїх жертв.

Тікаючи, псевдофельдшер підпалив веранду, щоб таким чином приховати свій злочин і позбутися свідків. На щастя, пенсіонерка змогла піднятися і пішла до сусідки по допомогу. Вони загасили пожежу, викликали поліцію та медиків.

За менше ніж годину поліцейські  встановили особу та розшукати зловмисника. 

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, Житомирська область залишила «червону» карантинну зону.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.