Засідання Кабміну 11 жовтня: які рішення ухвалили міністри?

2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Кабмін

Подробиці повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кабінет міністрів сьогодні провів засідання, під час якого розглянув низку питань. Які рішення ухвалили, повідомив представник Уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук.

Міністри затвердили, відповідно до частини шостої статті 51 ЗУ «Про забезпечення хімічної безпеки та управління хімічною продукцією», Порядок фіксації заходів державного нагляду (контролю) у сфері забезпечення хімічної безпеки та управління хімічною продукцією чи окремих дій технічними приладами і засобами, що мають функції фото- та/або відеозйомки, аудіо- та/або відеозапису.

Порядок визначає механізм фіксації заходів державного нагляду (контролю) у сфері забезпечення хімічної безпеки та управління хімічною продукцією. Регулює застосування, зберігання, видачу, приймання технічних приладів та засобів, що мають функції фото- та/або відеозйомки, аудіо та/або відеозапису, а також зберігання, експорт та видалення результатів фіксації зазначених заходів державного нагляду (контролю) чи окремих дій. 

Крім того, уряд перерозподілив 295 млн. 439,4 тис. гривень, передбачених Міністерству охорони здоровʼя на 2024 рік з фінансування видатків розвитку за програмою «Спеціалізована медична допомога, що надається закладами охорони здоровʼя наукових установ та закладів вищої освіти» на фінансування «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру». Це зроблено з метою розширення медичних послуг, що надаються закладами охорони здоров’я.

Внесено зміни до переліку лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них, що закуповуються за кошти державного бюджету для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоровʼя.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: