Догори
Дати відгук

Закарпаття вночі потрусило

Коливання були магнітудою 3,3

1 хв на прочитання27 Лютого 2023, 13:04
Поділитись:

За інформацією Головного центру спеціального контролю землетрус було зафіксовано вночі, о 03:15 годині в районі селища Велика Добронь.

Як повідомило видання Мукачево.Нет, у центрі зазначають, зафіксовані коливання були магнітудою 3,3 (за шкалою Ріхтера) на глибині 2 км.

"За розрахунками землетрус не несе загрози для населення, за класифікацією відноситься до сильно відчутних, землетрус відчувається всередині будівлі багатьма людьми, під відкритим небом - небагатьма. Люди просинаються, але ніхто не лякається. Коливання подібні зі струсом, утвореним тяжко навантаженим автомобілем. Тремтіння вікон, дверей, посуду. Скрипіння підлоги і стін. Починається дрижання меблів. Предмети, які висять, легко розхитуються; рідина у відкритих ринках злегка коливається. У автомобілях, які стоять на місці, поштовх помітний", - зазначають фахівці.

Останній землетрус, який відчувався більш, ніж у 15 населених пунктах Закарпаття зареєстровано із району села Білки, 03 січня 2023 року з магнітудою 3,8 на глибині 6 км.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що У ніч з 17 на 18 жовтня у Закарпатській області зареєстровано землетрус. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко