Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Війна
  • За геноцид доведеться відповісти: рухи народів РФ, які борються за незалежність від Кремля, хочуть створити юридичний прецедент

За геноцид доведеться відповісти: рухи народів РФ, які борються за незалежність від Кремля, хочуть створити юридичний прецедент

І розглянути проблему геноцидальних практик Кремля із посиланням на правові документи, прийняті ще в період існування Ліги Націй.

1 хв на прочитання23 Вересня 2023, 17:14
Поділитись:

Асамблея Національного Відродження — організація російських партизанських рухів — провела публічну конференцію, на якій представила спікерів рухів народів РФ, які борються за незалежність від Кремля. Їхньою спільною метою є скидання режиму Путіна та створення нових незалежних держав.

Асамблея прагне розглянути проблему геноцидальних практик Кремля, раніше не визнаних світовим співтовариством, із посиланням на правові документи, прийняті ще в період існування Ліги Націй, та використання юридичного прецеденту. Асамблея спрямована на об'єднання цих націй в єдиному фронті проти політики Кремля з утисків народів Росії.

До складу Ради Опору Асамблеї входять такі партизанські рухи, як «Чорний Міст», «Екстреміст», «ПОВСТАННЯ МАШИН», «Білгородська Народна Республіка», ОВОД «Свобода і Воля», «Вільна Черкесія», «Карельський Національний Рух»,  «Ирĕклĕ Чăваш Ен — Атӑлҫи́ Пӑлха́р» та «Ѣзиковъй Ѣртаул». Асамблея діє на засадах децентралізованої мережевої структури горизонтальних зв'язків із пріоритетом громадської підтримки. Вона відкрита для будь-яких культурних, політичних, медійних, військових та інших груп, які поділяють цілі альянсу.

Також ми писали, що закінчився онлайн-референдум про вихід зі складу РФ, який провели у 5 суб’єктах нинішньої федерації: обрали незалежність.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Війна
Будівля Харківського національного театру опери та балету, яка перетворила свій великий підземний простір на концертний зал, 25 жовтня 2023 року. Фото: Reuters
У Харківському оперному театрі облаштували концертну залу у підвалі — і вже готуються до виступів: ось як це виглядає
2 хв на прочитання03 Листопада 2023
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами»
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами» та керованою авіаційною ракетою
1 хв на прочитання29 Жовтня 2023
ООН опублікували швидку екологічну оцінку підриву Каховської дамби
1 хв на прочитання27 Жовтня 2023
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродують з молотка
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродають з молотка
2 хв на прочитання27 Жовтня 2023
На Одещині ухилянта, який "придбав" квиток за $7 тис., засуджено до 10 тис. грн штрафу
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Як підготуватися до можливого блекауту: топ порад
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Начальник районного ТЦК Одеси та його теща за короткий час "збагатилися" на майже 50 млн грн
3 хв на прочитання19 Жовтня 2023
140 тисяч українських переселенців було позбавлено грошової допомоги, причини
1 хв на прочитання17 Жовтня 2023