З якими продуктами не варто поєднувати гриби навіть у салатах

1 хв на прочитання29 Листопада 2022, 16:09

Не найкращими інгредієнтами для поєднання з грибами є квасоля, горох та селера.

Любителям грибів потрібно знати, з якими продуктами їх можна поєднувати. Нерідко можна зіткнутися з такою проблемою, коли продукти, які не поєднуються, негативно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту, в результаті уповільнюється виведення шлаків з організму.

ПОМИЛКИ ПРИ ПОЄДНАННІ ПРОДУКТІВ

Найчастіше зустрічається така помилка, коли страви, багаті на вуглеводи, поєднують з білковою їжею. Якщо вживати м’ясні страви, краще доповнити їх салатами з овочів і зелені, але не макаронами з хлібом.

З ЯКИМИ ПРОДУКТАМИ ПОЄДНУВАТИ ГРИБИ

Є нюанс, про який не завадить знати, щоб не зіпсувати страви з грибами. Важливо поєднувати гриби з продуктами, які легко перетравлюються. Таке правило працює не тільки для гарнірів та супів, але навіть і для салатів.

Відмінним варіантом для грибів стануть буряк, каша або картопля.

Не потрібно додавати гриби до м’ясних страв, але багато господинь ігнорують це правило і, відповідно, роблять велику помилку.

Не найкращими інгредієнтами для поєднання з грибами є квасоля, горох та селера. Радості від прийому такої страви ви точно не відчуєте.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: