Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Війна
  • «З метою запобігання сотням тисяч нових смертей»: від уряду Німеччини вимагають зупинити постачання зброї Україні

«З метою запобігання сотням тисяч нових смертей»: від уряду Німеччини вимагають зупинити постачання зброї Україні

«Думають, що війна закінчиться, якщо України більше не стане».

3 хв на прочитання17 Лютого 2023, 12:48
Поділитись:

Майже півмільйона людей менше ніж за тиждень підписали «Маніфест миру» на всесвітньому веб-сайт петицій Change.org. Автори петиції закликають уряд Німеччини зупинити постачання зброї Україні та взяти на себе ініціативу щодо створення альянсу за припинення вогню й організацію мирних переговорів. Вони наголошують, що кожен день ескалації коштує до 1000 людських життів і наближає світ до третьої світової війни, а також нагадують канцлеру про його клятву «не допустити заподіяння шкоди німецькому народу».

«На сьогоднішній день загинуло понад 200 000 солдатів і 50 000 мирних жителів. Жінок ґвалтували, дітей лякали, цілий народ травмовано. Якщо бої триватимуть таким чином, Україна незабаром стане безлюдною, спустошеною країною. І багато людей по всій Європі також бояться ескалації війни. Вони бояться за майбутнє своє та своїх дітей.

Українське населення, яке жорстоко атакує Росія, потребує нашої солідарності. Але яка тепер солідарність? Скільки ще будуть боротися і гинути на полі бою України? А тепер, через рік, яка насправді мета цієї війни? Глава МЗС Німеччини нещодавно заявив, що «ми» ведемо «війну проти Росії». Серйозно?» — запитують автори петиції.

Вони вважають, що за підтримки Заходу Україна може вигравати окремі битви, але вона не може виграти війну проти найбільшої ядерної держави світу. Таким чином жодна сторона не може перемогти у військовому плані, а війну можна закінчити лише за столом переговорів.

«Ведення переговорів не означає капітуляції. Ведення переговорів означає досягнення компромісів з обох сторін. З метою запобігання сотням тисяч нових смертей і навіть гіршого. Так думаємо і ми, і так думає половина населення Німеччини. Настав час послухати нас!» — закликають автори петиції.

У російському опозиційному виданні «ДЗВІН ХХІ» наголошують, що кількість підписантів – це насправді не половина населення Німеччини, а менше 1 %, проте «кількість ідіотів вражає».

Різко відповідаючи «кожному ідіоту, який у світі виступає за припинення постачання зброї Україні», у виданні детально розтлумачили хибність позиції людей, які, проживаючи «у своєму Берліні, Ліллі чи Манчестері», хочуть, щоб Україні більше не давали зброю, щоб війна закінчилася швидше.

«Адже ти ідіоте, тож ти думаєш, що війна закінчиться, якщо України більше не стане. Ти не розумієш, що закликаєш до того, щоб у XXI столітті одна країна спокійно та безкарно захопила іншу суверенну країну, половину населення винищила, а другу поневолила. Але ти ще не розумієш головного.

Після України апетити загарбника лише зростуть. І російські танки прийдуть до тебе в Берлін, Лілль і Манчестер. Обов'язково прийдуть. Але буде вже пізно щось робити. Зараз твою безпеку, ідіоте, забезпечують ЗСУ. Щоби ЗСУ знищили окупантів — потрібна зброя. Багато зброї. І тоді на Землі настане мир.

І ти, ідіоте, спатимеш спокійно у своєму ліжку», — підкреслюють у «ДЗВОНІ ХХІ».

Також нагадаємо, що в НАТО вирішили збільшити кількість військовослужбовців у постійній бойовій готовності у 7,5 разів.

Окрім того, ООН створювалася, щоб не допустити нових воєн: чому організація не може втрутитися у конфлікт в Україні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Війна
Будівля Харківського національного театру опери та балету, яка перетворила свій великий підземний простір на концертний зал, 25 жовтня 2023 року. Фото: Reuters
У Харківському оперному театрі облаштували концертну залу у підвалі — і вже готуються до виступів: ось як це виглядає
2 хв на прочитання03 Листопада 2023
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами»
Україну вночі атакували п'ятьма «шахедами» та керованою авіаційною ракетою
1 хв на прочитання29 Жовтня 2023
ООН опублікували швидку екологічну оцінку підриву Каховської дамби
1 хв на прочитання27 Жовтня 2023
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродують з молотка
Майно найбільшої авіакомпанії України МАУ розпродають з молотка
2 хв на прочитання27 Жовтня 2023
На Одещині ухилянта, який "придбав" квиток за $7 тис., засуджено до 10 тис. грн штрафу
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Як підготуватися до можливого блекауту: топ порад
1 хв на прочитання26 Жовтня 2023
Начальник районного ТЦК Одеси та його теща за короткий час "збагатилися" на майже 50 млн грн
3 хв на прочитання19 Жовтня 2023
140 тисяч українських переселенців було позбавлено грошової допомоги, причини
1 хв на прочитання17 Жовтня 2023