Догори
Дати відгук

Євросоюз виділить €25 млн на підтримку українських малих фермерів - Кулеба

Малі фермерські господарства України отримають від ЄС 25 млн євро. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба

1 хв на прочитання23 Квітня 2020, 18:00
pixabay pixabay
Поділитись:

“Близько €51 млн передбачений для підтримки економіки, €20 млн — для підтримки малих та середніх підприємств, €25 млн — малих фермерських господарств”, — зазначив Кулеба, інформує Урядовий портал.

Також під час телефонної розмови з представником ЄС із закордонних справ і безпекової політики Жозепом Боррелєм, Дмитро Кулеба обговорив пріоритети ключових реформ в Україні. Міністр закордонних справ поінформував про історичний прогрес в ухваленні земельної реформи та запевнив, що закон про регулювання банківської діяльності залишається у пріоритеті уряду попри спроби його заблокувати.

Відомо, що Уряд визначив напрямки підтримки фермерських господарств та кооперативів та прийняв рішення про запровадження державного регулювання цін на соціальні продукти. Про це ідеться в постанові «Про заходи щодо стабілізації цін на товари, які мають істотну соціальну значимість, товари протиепідемічного призначення».

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.