Догори
Дати відгук

Яким буде 2024: що кажуть зірки

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку

5 хв на прочитання06 Листопада 2023, 10:20
Гороскоп на наступний рік астрологія знаки зодіаку Гороскоп на наступний рік астрологія знаки зодіаку
Поділитись:

Щодо змін, подарунків долі та рекомендацій стосовно сфер, на які слід звернути увагу розповідає астролог.

ОВНІВ  чекає безліч змін, особливо у сфері фінансів. Вони матимуть великі можливості підняти свої статки. Але, є ризик так само витратити зароблені кошти. Рекомендовано приділити увагу найбільшому скарбу- Вашому здоров'ю. Заздалегідь пройти профілактичний огляд, щоб не виявилось неприємних сюрпризів.  Найкраще в 24 році вкладати кошти в свій розвиток.

ТЕЛЬЦІ нарешті зможуть розраховувати на самореалізацію та щасливі події. В них закладається новий 12 річний цикл, коли всесвіт допомагає більше заробляти, відкрити свій бізнес або з'явиться змога користуватися грішми партнера. Рік, коли необхідно всім пробачити, залишити емоційні гойдалки, не гідних вашої уваги партнерів та перейти, нарешті, на новий рівень.

БЛИЗНЮКИ нарешті дочекалися білої смуги в житті і зможуть з'являтися в потрібному місці в потрібний час.  Деякі захочуть змінити місце проживання, але не варто поспішати з придбанням нерухомості, щоб не потрапити в халепу . Можна освіжити ремонт. Іноді може здаватися, що рідні люди їх не розуміють, або навіть грають проти. Варто зачекати і більше часу приділити улюбленій справі. Цьогоріч особисті відносини потрапляють на другий план.

РАКИ протягом року будуть зайняті сферою кар'єри та зміною соціального положення. Нарешті здійсняться давні мрії,  які у багатьох пов'язані зі зміною місця проживання.  Дорослі діти можуть покинути цьогоріч батьківську домівку і треба зібратися з силами, благословити та відпустити. Для заповнення сердечної пустоти у вільних від зобов'язань раків всесвіт подарує нові знайомства для серйозних відносин.

ЛЕВИ 2024 рік можуть запам'ятати , як видатний. Можливе народження малюка, шлюб, взліт у кар’єрі або, нарешті, реалізуються плани, розпочаті влітку 23-го. Деякі Леви можуть відчути глобальні зміни в житті партнера. Велика вірогідність переїхати до іншої країни, отримати вельможного покровителя. Але справи з нерухомістю краще відкласти до 25 року.

ДІВИ зможуть покращити свій стан у сфері кар’єри. Сприятливий рік для розвитку власного бізнесу.  В цей рік необхідно підвести підсумки і отримати результати або змінити джерело доходів.

ТЕРЕЗИ починають життя, ніби з чистого листа. Настав час відпустити усіх і усе. Минулий досвід не принесе в життя покращень, тому необхідно звільнити простір новому. Рік іспитів, напрацювань на перспективу, вміння брати відповідальність на себе. У вересні не сперечайтесь з керівництвом,  інакше доведеться шукати нове місце роботи. Благодатний період для підвищення авторитету,  переїзду в іншу країну та навчання.

СКОРПІОНІВ чекає покращення житлових питань, вирішення давніх проблем та покращення соціальної сфери. Можливі великі покупки цього року , зміни в житті дітей,  братів,  сестер.  Відчуття гордості за партнера, що спричинить відновлення почуттів. Більшість рішень будуть виражені. Якщо є інтрижки на стороні, або трикутники, вони припиняться, або перейдуть в іншу стадію. Деяких чекає вимушена зміна житла, або прописки, можливий ремонт. У відносинах з дорослими дітьми з’явиться охолодження.

СТРІЛЬЦІВ очікує величезний фронт роботи (як основної, так  і додаткової). Стабільний стан у першу половину року зазнає змін і перейде в активний розвиток. З початком літа захочеться змінити роботу на більш спокійну, цікаву та оплачувану. Всесвіт завжди дає нам декілька варіантів розвитку подій,  але вибір лише за Вами. При правильному розташуванні пріоритетів чекайте збільшення клієнтопотоку, періоду нових перемовин, якщо не буде заважати сім'я. Намагайтеся приділити найбільше уваги старшим за віком родичам та нерухомості.

КОЗЕРОГІВ чекає безліч важливих подій. Все, що працювало раніше, зараз не працюватиме.  Рік сприяє веденню бізнесу. Найманим працівникам слід очікувати змін на роботі: структура компанії, або діяльність компанії, зміни в законодавстві щодо вашої компанії. Зміниться система цінностей: все, що мало велике значення, стане нічим .У відносинах з партнером очікуються яскраві емоції. Заздалегідь треба подбати про фінансову подушку безпеки,  не інвестувати гроші у другій половині року.

ВОДОЛІЇ не сумуватимуть, будуть здивовані своїми вчинками. Нарешті прокинеться їх внутрішня сила і зазнає змін життя.  Всесвіт захоче перевірити, чи вмієте ви цінувати  те, що маєте. Не варто розраховувати на швидке збагачення,  але, якщо з’явиться така можливість - обов'язково допоможіть похилому родичу. Вкладайте гроші в саморозвиток, в бізнес. З вересня очікуйте покращення житлових умов, займіться омолодженням.

РИБИ відчують зміни цього року, навіть якщо не очікують. Не варто сподіватися на допомогу держави, батьків, або партнера. Бажано самостійно робити  накопичення,  або інвестувати в іншу валюту. Трансформація фінансової сфери буде відчуватися протягом декількох років.  Активуйте самодостатність, якщо вас не цінують - змініть роботу або партнера. Також слід відмовитись від маніпулятивних відносин.  Не варто цього року робити затрати на нерухомість,  брати кредити на сумісний бізнес. Згодом бізнес може розвалитись і ви захочете щось нове. Також змін зазнає сфера спілкування.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.