Догори
Дати відгук

Який обряд провести на Різдво, щоб виповнилося заповітне бажання

Ритуали на Різдво для здійснення мрій.

2 хв на прочитання21 Грудня 2023, 08:11
Обряд провести на Різдво на здійснення бажання Обряд провести на Різдво на здійснення бажання
Поділитись:

З давніх-давен люди вірять, що в свято Різдва Христового ангели спускаються з неба і виконують наші бажання. Ніч перед святом вважається енергетично сильним періодом, коли добре проводити різні ритуали та обряди, щоб отримати бажане. Про них і йтиметься у статті.

Найпростіший, але дієвий спосіб залучити до будинку любов, багатство, удачу – загадати бажання перед сном. Важливо після цього ні з ким не говорити і відразу заснути. Загадуючи бажання, зосереджуються на мрії. Можна також у Святвечір написати список своїх побажань на аркуші паперу. Цей список залишають на всю ніч на підвіконні. Ангели обов’язково ознайомляться із листом. О третій ночі, коли відкриються небеса, тим, хто про щось щиро мріє, слід вийти на вулицю і подивитися в небо. При цьому необхідно помолитись Богові і попросити його про сокровенне. Такі молитви Всевишній чує насамперед.

Напередодні Різдва можна провести обряд з ангелом, щоб отримати бажане. Для цього на аркуші паперу малюють фігуру янголятко і вирізають її. Загаують бажання та малюють на обличчі ангела одне око. Фігурку ховають. Друге око малюують після виконання мрії. Якщо людина мріє про здоров’я, то може провести такий ритуал 25 грудня: зранку піти у ванну та тричі прочитати слова змови під час умивання: «Христос народився, світові з’явився. Врятує Він мене. Амінь».

 Провести ритуал "Чарівні монети" для залучення багатства та благополуччя .Цей ритуал допомагає вам знайти бажаний достаток і залучити фінансову удачу в будинок. Проводити його потрібно, коли вся родина збереться за святковим столом.

Так, при приготуванні головної різдвяної страви, куті, покладіть в неї золоті монетки. Коли сім'я приступить до святкової вечері, кожен її член має з'їсти по три ложки куті, а потім взяти собі монетку і покласти її під свою тарілку. У цей момент можна загадати бажання або візуалізувати матеріальні блага, про які мрієте.

До закінчення вечері покладіть монетку в свій гаманець або кишеню і не розлучайтеся з нею до наступного Різдва. Цю монету можна витрачати і розмінювати, тоді вся сім'я буде жити в достатку.

Різдво – підходящий період для здійснення своєї мрії. За допомогою простих обрядів можна залучити до життя успіх, щастя, гроші і навіть здоров’я.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Глобальний екологічний фонд Захист біорізноманіття Транспорт
Глобальний екологічний фонд допоможе Україні запустити проєкти зі створення сталої транспортної інфраструктури для захисту біорізноманіття
1 хв на прочитання31 хвилину тому
Фото з відкритих джерел
Як пофарбувати яйця до Великодня, використовуючи тільки природні барвники
9 хв на прочитаннягодина тому
Поради дієтолога Продукти для схуднення Фітнес
Завжди мають бути в холодильнику: дієтолог назвала п'ять продуктів для схуднення
2 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенероване ШІ
В індійських прянощах знайшли отруту — їх могли постачати по всьому світу
1 хв на прочитання2 години тому
Україна та Молдова продовжують співпрацю у сфері довкілля та синхронно прямують до ЄС
1 хв на прочитання3 години тому
На території Об'єднаних Арабських Еміратів з'явиться перший у світі оздоровчий острів
1 хв на прочитання4 години тому
Повітряний краффін "Зебра": рецепт приготування без дріжджів
2 хв на прочитання5 годин тому
Сотні тисяч риб загинули у В'єтнамі — Азія потерпає від палючої спеки
2 хв на прочитання5 годин тому