Догори
Дати відгук

Як зберегти чорний колір одягу: поради для прання

Є декілька простих способів, які допоможуть вам повернути чорний колір.

1 хв на прочитання23 Січня 2024, 08:11
Спосіб зберегти чорний корінь при пранні Спосіб зберегти чорний корінь при пранні
Поділитись:

Чорний колір завжди в тренді, але з часом речі цього відтінку можуть виглядати витертими або втратити свою насиченість. Проте не варто падати у відчай. Є декілька простих способів, які допоможуть вам повернути чорний колір. Навіть не треба йти в магазин за спеціальними засобами, які рекламують.

4 поради, як зберегти чорний колір одягу

  1. Додайте 1/2 чашки соди та 1/2 чашки оцту до пральної машини під час прання чорного одягу. Це допоможе відновити кольорову насиченість.
  2. Прання в холодній воді допомагає запобігти вицвітанню чорного кольору. Використовуйте нейтральний пральний засіб, спрямований на збереження кольору.
  3.  Прання чорного одягу окремо від іншого одягу – це запорука збереження колірної насиченості. Змішане прання може спричинити вицвітання.
  4. Якщо ваш чорний одяг дуже витерся або втратив колір, віддайте його до хімчистки. Професіонали зможуть відновити кольоровий вигляд речей.

Пам’ятайте, що правильний догляд допомагає зберегти ваш одяг у відмінному стані. Використовуйте ці поради та насолоджуйтесь насиченим чорним кольором у вашому гардеробі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.