Догори
Дати відгук

Як видалити жувальну гумку з одягу: надійні методи

Ці 5 кроків гарантовано допоможуть вам розв’язати проблему.

1 хв на прочитання27 Грудня 2023, 13:44
Поради для видалення плям з одягу Поради для видалення плям з одягу
Поділитись:

Пляма від жуйки на вашому одязі може бути надзвичайно неприємною, але існує простий спосіб відновити зіпсовану річ. Ось детальний посібник, який допоможе вам впоратися із цією неприємністю.

Інструкція:

1. Заморозьте жуйку. Щоб легко видалити жуйку з тканини, відправте забруднену річ у морозильну камеру. Через деякий час жуйка затвердіє, і ви зможете зняти її. Іноді достатньо просто прикласти до плями кубик льоду, щоб заморозити жуйку.

2. Видаліть жуйку. Після того, як жуйка стане твердою, видаліть її. Це можна зробити вручну або за допомогою акуратної ложки, щоб її зішкрябати.

3. Позбудьтеся від залишкової плями. Якщо на одязі залишився слід після видалення жуйки, замочіть річ у теплій воді з додаванням прального порошку.

4. Замочіть забруднений одяг. Залиште брудну річ у теплій воді на годину. Переконайтеся, що вода повністю покриває тканину. Професіонали рекомендують покласти на одяг валик, скручений із рушника, щоб повністю занурити річ у розчин для замочування.

5. Відправте одяг у пральну машинку. Після замочування запустіть пральну машинку, встановивши налаштування, що відповідають значкам на ярлику одягу.

Ці 5 кроків гарантовано допоможуть вам розв’язувати проблему з жуйкою на одязі та знову насолоджуватися бездоганним виглядом вашого обраного вбрання.

Запам’ятайте ці поради – ніколи не знаєте, коли жуйка може стати непрошеним гостем на вашому одязі!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost