Як вдома приготувати японський рамен із курки

2 хв на прочитання12 Січня 2023, 19:34

Подавати негайно.

Рамен, густий японський суп, завойовує все більше прихильників по цілому світу не марно - цей ситний та смачний екзотичний суп замінює одночасно і першу і другу страви, простий у приготуванні та доволі дієтичний.

Пропонуємо простий рецепт курячого рамену.

1

Нагріти духовку до 180 градусів. Курячу грудку натерти сіллю та перцем.

2

В пательні розтопити масло, на середньому вогні обсмажити її з обидвох сторін по 5 хв, до золотої шкірки.

3

Перекласти курку у форму для запікання і пекти 15-20 хв до готовності. Вийняти грудку з духовки, накрити фольгою і відставити.

4

Дуже добре нагріти в каструлі з широким дном олію, обсмажити часник з імбиром, додати соєвий соус, готувати помішуючи біля хвилини. Додати бульйон, накрити і довести до кипіння.

5

Зняти кришку, дати покипіти кілька хвилин без кришки, додати нарізані гриби і готувати 10 хвилин. Посолити.

6

В каструлі довести до кипіння достатньо води, аби повністю покрити 2 яйця. Акуратно занурити яйця і варити їх 7-8 хвилин. Тоді негайно перекласти їх у посудину з дуже холодною водою, щоби перервати процес готування. Через пару хвилин дістати їх з води, почистити і розрізати навпіл.

7

Відварити ліпшу, відповідно до вказаного на упаковці часу (переважно 2-3 хвилини).

8

Нарізати курку плястерками. В боул для супу покласти лапшу, курку, залити виваром, зверху покласти половинки яєць, зелену цибулю і, при бажанні, дрібно посічений гострий перець. Подавати негайно.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: