Догори
Дати відгук

Як смачно запекти коропа: неймовірно ніжний та смачний рецепт

Страва прекрасна на смак, корисна і дуже просто готується.

1 хв на прочитання29 Лютого 2024, 10:29
Найсмачніший запечений короп Найсмачніший запечений короп
Поділитись:

Запечений у духовці короп – це надзвичайно смачна й корисна страва з доступної риби. Його м’ясо є дуже соковитим та ніжним. Буде неодмінно смачно та оригінально, якщо приготуєте за цим рецептом.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • короп — 1 шт.;
  • апельсини — 2 шт.;
  • червоний апельсин — 1 шт.;
  • лимон — 1 шт.;
  • мед — 1 ст.л.;
  • олія — 1 ст.л.

Як приготувати

Підготуйте коропа. Треба почистити повністю та зробити на тушці надрізи. Промийте рибу та просушіть серветками.

З апельсинів потрібно вичавити сік. Додайте ще сік з половини лимона та половинка червоного апельсина. Соки змішайте з медом. Цим ароматним маринадом треба змастити коропа.

Решту цитрусів наріжте кружальцями чи скибками. Вставте їх в надрізи, а решту викладіть на рибу.

Загорніть коропа в фольгу. Поставте запікатися при температурі 180 градусів. Час складає 30 хвилин. Подавати рибу можна з різними гарнірами. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.