Як смачно приготувати кабачки: рецепт швидкої закуски у пивному клярі

1 хв на прочитання28 Червня 2023, 14:35
Простий рецепт приготування кабачків

Обсмажуйте кілька хвилин з кожного боку

Ця овочева закуска гарна і в гарячому, і холодному вигляді. Сметанний соус чудово доповнить її.

СКЛАДОВІ:

ПРИГОТУВАННЯ

1․ Просіяне борошно з’єднайте із сіллю та перцем. Влийте пиво і перемішайте, щоб не залишилося грудок.

2․ Кабачки наріжте кружальцями завтовшки приблизно 0.5 см. Молоді овочі з тонкою шкіркою можна не чистити.

3․ У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Опустіть кабачки в кляр, викладіть в сковороду в один шар і обсмажуйте кілька хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: