Догори
Дати відгук

Як швидко вивести колір з волосся, якщо не підійшов колір

Позбутися небажаного кольору волосся допоможе також харчова сода.

2 хв на прочитання11 Серпня 2022, 14:37
Поділитись:

В умовах війни не у всіх дівчат є можливість відвідувати професійних колористів, тому найчастіше доводиться діяти самим. Однак під час фарбування в домашніх умовах результат не завжди виправдовує очікування.

Поділимося дієвими способами, як швидко вивести фарбу з волосся, якщо не підійшов колір.  Про це пише  Апостроф .

За допомогою кефіру

Завдяки молочній кислоті та жирам, які містить кефір, цей продукт має унікальну здатність видаляти пігмент швидко та якісно. Розчешіть волосся і нанесіть по всій довжині кефір з високим процентом жиру. Надягніть на голову банну шапочку і загорніть рушником. Потримайте розчин протягом години, після чого змийте теплою водою та помийте волосся шампунем.

За допомогою лимонного соку

Щоб швидко змити колір, що не сподобався, скористайтеся маскою на основі лимонного соку. Для приготування суміші знадобиться сік одного лимона, 2 ст.л. оливкової олії (можна замінити рослинною), 2 ч.л. меду та одного сире яйце. Всі інгредієнти змішайте та цією сумішшю обробіть кожне пасмо. Покрийте голову поліетиленом та утепліть рушником. Залишіть маску на 1-2 години. Потім змийте під проточною водою.

За допомогою соди

Позбутися небажаного кольору волосся допоможе харчова сода. Спочатку добре промийте пасма шампунем. Змішайте соду з шампунем (пропорції 1:1) і нанесіть отриману суміш на локони. Потримайте 10 хвилин, потім змийте теплою водою і знову обробіть шампунем та кондиціонером для волосся.

За допомогою меду

Якщо хочете змити з волосся несподіваний пігмент, візьміть 4-5 ст. меду та нагрійте його на водяній бані, не доводячи до кипіння. Остудіть до кімнатної температури та розподіліть по всій довжині волосся. Залишіть медову маску на ніч. Вранці змийте мед з волосся, а потім вимийте пасма звичним для вас способом.

За допомогою аспірину

Для цього способу вам знадобиться 10 таблеток ацетилсаліцилової кислоти. Подрібніть аспірин до порошкоподібного стану та залийте 1 л теплої води. Після невдалого фарбування просто прополощіть волосся цим розчином.

Важливо! Перед початком нанесення аспіринової змивки шкіру голови необхідно провести алергопробу - нанести невелику кількість розчину на шкіру зап'ястя, почекати 5-7 хвилин і оцінити результат. Якщо на цьому місці з'явилося почервоніння чи набряк, то від цього методу варто відмовитись.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost