Догори
Дати відгук

Як швидко діє лазерна епіляція

Мати гладку шкіру мрія багатьох жінок.

3 хв на прочитання18 Жовтня 2023, 09:32
Як швидко діє лазерна епіляція Як швидко діє лазерна епіляція
Поділитись:

Мати гладку шкіру мрія багатьох жінок. Хтось воліє використовувати для цієї мети традиційний станок для гоління, інші вибирають шугаринг, віск. Але ефективно та надовго може допомогти лише апаратний метод. При його виборі часто виникає питання – як швидко діє лазерна епіляція. Адже всі хочуть побачити результат одразу. Але так не буває, і ми разом із лікарями клініки EpiLaser.com.ua розберемося, чому так відбувається.

Про методику

Лазерна епіляція – це косметологічна послуга, яку має проводити фахівець із медичною освітою та відповідним сертифікатом, що підтверджує рівень кваліфікації.

Суть процедури полягає в концентрованому світловому впливі на волосистість. Енергія лазера миттєво нагріває волосяні стрижні і передає тепло їхньому корінню. Відбувається склеювання кровоносних судин, що живлять фолікули, і вони перестають отримувати поживні речовини. Внаслідок такого впливу волоски відразу слабшають, через 10-20 днів випадають, а ті, що залишилися, стоншуються і погіршують свій ріст.

Скільки потрібно процедур лазерної епіляції?

Волосся має у різний період часу свої стадії розвитку:

  • Анаген – інтенсивне зростання.
  • Катаген – перехід.
  • Телоген – спокій.

Усі апарати для лазерної епіляції діють на видиму волосистість, що знаходиться у активній фазі розвитку, а це 5-30%. Тому для отримання шкірної гладкості необхідно пройти курс з 6-12 сеансів з інтервалами, спочатку 3 тижні і поступово збільшуючи до 8. Після його завершення можна усунути до 95% волосків. 5%, що залишилися, будуть тонким, малопомітним та світлим пушком.

Від чого залежить кількість сеансів епіляції?

На це впливають фактори:

  • Товщина та колір волосся. Найлегше видалити темні і товсті волоски, тому що в них в достатку пігменту меланіну, на який добре діє лазер.
  • Специфіка зони. Найбільше «відзивається» на лазер область пахв, а обличчя навпаки.
  • Гормональний фон. Підвищення рівня тестостерону спричиняє збільшення кількості відвідувань лазерного салону.
  • Особливості організму. Спадковість та інші фактори відіграють важливу роль.

Також, на кількість походів до салону епіляції впливає тип апаратури. Найефективнішим є 3D апарат. Це гібридна трихвильова технологія, що з'явилася порівняно недавно. Вона поєднує переваги трьох відомих видів пристроїв: Олександритового – 755нм, Неодимового – 1064нм та класичного Діодного – 808нм. Принцип роботи полягає у швидкому підборі та дії трьох тип хвиль світлового випромінювання. Що збільшило точність, результативність та безпеку. А інтегрована контактна система охолодження сапфірового наконечника кардинально зменшила больові відчуття під час лазерної епіляції.

За ціною 3Д перевершує інші апаратні методики, але ефектність вражає. Що підтверджують численні позитивні відгуки.

Як довго зберігається результат?

Людський організм – це універсальний, чудово злагоджений механізм, здатний до прискореної регенерації. Тому пошкоджені фолікули згодом відновлюються, а волосся знову з'являється. Але більш тонкими, світлими та в набагато меншій кількості. Залежно від стану здоров'я та гормональних коливань це 30-60% від початкового обсягу.

Тому, після завершення повного курсу важливо ходити 1-2 рази в рік на підтримуючі епіляції корекції. Це допоможе зберегти ефект надовго.

Щоб з'ясувати, наскільки швидко діє епіляція лазером у конкретному випадку, слід звернутися у спеціалізовану клініку, наприклад, в ЭпиЛазер. Фахівці мережі проводять безкоштовну та кваліфіковану консультацію з урахуванням індивідуальних особливостей клієнта. Детальніше можна прочитати на сайті https://epilaser.com.ua/, де зібрана корисна інформація та відгуки клієнтів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.