Вєтрова Влада1 хв на прочитання08 Вересня 2022, 22:00
Картоплю варять, смажать, тушкують, запікають та готують з неї безліч різних самостійних страв. І ми маємо ще один рецепт для любителів картоплі – розповідаємо як приготувати з неї котлети.
Картопляні котлети ідеально підійдуть для обіду, вечері і просто для перекусу. Доповнити їх можна улюбленими овочами, грибами і навіть м'ясними стравами. Оригінальним рецептом котлет в клярі поділилася кулінарка Світлана на своїй сторінці в Instagram, пише "maximum.fm"
Як приготувати картопляні котлети: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- картопля – 3 – 4 штуки;
- сир твердий – 100 грамів;
- кріп – пучок;
- приправа для курки – на ваш смак;
- яйця – 2 штуки;
- борошно - 2 столові ложки;
- вода – 1 столова ложка;
- сіль – на ваш смак;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Відваріть картоплю, зробіть пюре, додавши подрібнений кріп, твердий натертий сир і спеції.
- Відставте пюре остигати, а тим часом приготуйте кляр. Для цього змішайте яйце із сіллю та водою, всипте борошно і добре перемішайте.
- Сформуйте котлети та кожну обваляйте в клярі.
- Обсмажте з двох сторін до готовності на розігрітій сковороді.