Як правильно вмивати обличчя, щоб шкіра була сяйливою та здоровою

2 хв на прочитання09 Вересня 2024, 15:04
Як правильно вмивати обличчя, щоб шкіра була сяйливою та здоровою

І скільки разів на добу наша шкіра потребує очищення?

Комплекс щоденних процедур для обличчя допомагає підтримувати красу шкіри у різному віці. Він передбачає декілька етапів, зокрема очищення й тонізація. 

Аби шкіра  була здоровою, доглянутою й сяйливою, потрібно використовувати засоби для вмивання обличчя, такі як пропонує INSTYTUTUM. Це швейцарський бренд, який було створено у 2014 році. Засновницею стала українка Наталія Деркач, кандидатка медичних наук, яка навчає людей доглядати за шкірою дома.

Як часто потрібно вмивати обличчя за допомогою спеціальних засобів

Шкіра потребує догляду щодня. Проте виникає питання: скільки ж разів на добу її потрібно очищати та в який саме спосіб? Відповідь тут однозначна: вранці та ввечері, користуючись косметичними засобами.

Причин, чому спеціальні засоби для очищення потрібно використовувати вранці й ввечері, існує декілька:

Користуючись після вмивання іншим засобом (наприклад, тонером), рекомендується вибирати продукт від того ж бренду, оскільки поєднання продукції різних виробників може призвести до неочікуваних реакцій шкіри.

Щоб освіжити обличчя протягом дня, можна неодноразово використовувати міст. Він також зволожить шкіру та допоможе стабілізувати її захисний бар'єр. Наносити його можна навіть на макіяж.

Який засіб найкраще підходить для вмивання

Глибоке очищення та зволоження вранці та ввечері забезпечує гідрофільна олія від INSTYTUTUM. Вона діє м’яко та ефективно, повертаючи шкірі еластичність та здоровий вигляд.

Наносити засіб потрібно на суху шкіру, обережно його втираючи. Після цього необхідно злегка змочити пальці та кінчиками робити колові рухи по обличчю, аж поки олія не перетвориться на рідку емульсію. У фіналі процедури засіб ретельно змивають водою, після чого переходять до наступного етапу —  тонізації.

Аби шкіра була сяйливою та здоровою, регулярно використовуйте засоби бренду INSTYTUTUM у домашніх умовах.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: