Як пережити ретроградний Меркурій: поради від астролога на серпень 2024 року

2 хв на прочитання30 Липня 2024, 12:43
Зображення ілюстративне

Що не можна робити у ретроградний Меркурій?

Вже сьогодні ми можемо відчувати невпевненість у собі, затримку у справах, неуважність через те, що з 5.08 по 28.08.24 Меркурій починає свій ретроградний шлях, - розповідає астролог Віта Найденко.

Він відповідає за комунікацію, документацію, техніку, торгівлю (особливо старими речами) поїздки, покупки.

Коли Меркурій розвертається - він, ніби, дає ще одну можливість виправити помилки, переробити документи, переоцінити можливості, переглянути вибраний тур тощо.

Що не можна робити у ретроградний Меркурій?

Намагайтеся в період ретроградного руху Меркурію не планувати підписання важливих документів з нерухомості.  Завчасно виходьте з дому, двічі перевіряйте чи вчасно відправлятиметься ваш рейс, можливо його перенесли, чи взяли ви документи, запам'ятати куди кладете ключі від будинку або автомобіля, бо наша Меркуріанська неуважність може спричинити додаткові витрати.

Якщо раптом захотілося зробити спонтанну покупку – слід добре обміркувати чи варто вкладати кошти. Велика вірогідність того, що після 2 вересня, коли Меркурій продовжить свій звичайний шлях, Ваша покупка виявиться непотрібною, або виявите брак, або знайдете таку саму річ за пів ціни та роздратуєтесь. Не слід купувати і дорогу техніку. Також може підводити або виходити з ладу стара техніка. Ремонтувати техніку і будинок можна!

Якщо полюбляєте користуватися поштовим зв'язком - то можете отримати не свою посилку, або вказати помилкову адресу.

Робота та справи у ретроградний Меркурій

Приємна новина - по ретро Меркурію до нас повертаються наші клієнти, прихильники, кохані. Ми, нарешті, можемо перескласти іспит, внести правки в існуючі справи.

Не варто починати нові справи, краще завершити або переглянути старі.

Також не варто робити б’юті процедури або ін'єкції, щоб не отримати несподіваний результат, наприклад, у вигляді ока, яке не закриватиметься.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: