Догори
Дати відгук

Як перемогти осінню хандру: 4 продукти, які покращують настрій

Наповнитися енергією тобі допоможуть ці 4 простих продукти.

2 хв на прочитання14 Жовтня 2023, 13:32
Поділитись:

Восени важко вилізти з-під теплої ковдри вранці, а потім весь день боремося з бажанням прилягти десь в затишному куточку офісу. Наповнитися енергією тобі допоможуть ці 4 простих продукти.

Якщо восени тобі не хочеться нічого, окрім як спати, весь день не вилазити з теплого ліжка та дивитися серіали в обіймах з подушкою, з цим треба щось робити. Перемогти сонливість і здобути суперздатність виходити на вулицю з гарним настроєм навіть у найвразливіший день допоможуть диво-продукти. Додай їх у свій раціон цього вересня, і життя заграє новими фарбами!

Яблука

Ці соковиті фрукти багаті на бор, залізо, магній і вітамін C, завдяки чому допомагають вийти з осінньої сплячки, підвищити активність і увагу. Візьми яблуко з собою в офіс як бадьорий перекус або додай його в ранкову кашу. Це саме те, чого потребує твій організм із приходом холодів.

Цитрусові

У лимонах, грейпфрутах, апельсинах та мандаринах багато вітамінів, кальцію, заліза, калію та інших корисних речовин. Додаючи цитрусові до раціону в осінній період, ти покращуєш свою працездатність, а паралельно стимулюєш роботу системи ШКТ і прискорюєш спалювання жирів. Так що кисло-солодкі помічники не лише допоможуть тобі підбадьоритися, а й перешкоджатимуть набору зайвої ваги.

Гіркий шоколад

Про користь гіркого шоколаду можна говорити нескінченно. Це не тільки чудові ласощі для тих, хто худне, але і стимулятор роботи мозку, а також відмінна таблетка для гарного настрою. Саме тому у важкий для нас осінній період просто необхідно тримати поряд із собою рятівну плитку гіркого шоколаду.

Шпинат

Ця корисна трава просто чарівно діє на наш організм, пробуджуючи та тонізуючи його. Багатий на вітамін С і корисні мікроелементи шпинат також є натуральним заспокійливим і чудово бореться з сезонною депресією. Так що сміливо додай його в салати або притуши з травами, цибулею та часником і використовуй як гарнір до м’яса чи риби.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.