Догори
Дати відгук

Як освіжити кімнату влітку: дієві лайфхаки 

Використовуйте холодні вологі компреси на лобі, зап'ястях, шиї.

1 хв на прочитання02 Серпня 2023, 12:20
Поділитись:

Оптимальний спосіб охолодження кімнати полягає в ефективній вентиляції та застосуванні кількох простих технік. У матеріалі ділимося корисними лайфхаками. 

Як освіжити кімнату влітку

Вентилятори. Встановіть вентилятори в кімнаті для створення циркуляції повітря. Розташуйте їх так, щоб створювався потік повітря вздовж кімнати. Вентилятори не знижують температуру повітря, але допомагають розсіювати тепло.

Вимкніть непотрібні прилади. Обмежте споживання електричної енергії, вимкнувши техніку, яку ви не використовуєте, особливо ту, яка виділяє тепло. 

Вологі компреси. Використовуйте холодні вологі компреси на лобі, зап'ястях, шиї та інших частинах тіла, щоб знизити температуру та полегшити відчуття спеки.

Використання світла. Уникайте використання потужних ламп, які виділяють багато тепла. Вимикайте світло, якщо воно не потрібне, або замініть лампи на енергозберігаючі моделі.

Вибір кольору фарби. Якщо у вас є можливість перефарбувати стіни, оберіть світлі кольори, які менше абсорбують тепло. Як варіант, можете скористатися спеціальною високотехнологічною фарбою, яка відбиває тепло.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.