Догори
Дати відгук

Як на українців в новорічну ніч вплине остання повня 2020 року (відео)

Астролог радить бути обережними з їжею під час застілля

1 хв на прочитання29 Грудня 2020, 21:57
Поділитись:

У середу 30 грудня — українців чекає останнє повня цього року та енергетичне напруження, пов'язане з ним. Місяць у цей період буде перебувати в домашньому знаку Рак, але це не означає, що потрібно бігти поратися по господарству. У цей треба побалувати себе масажами та хорошим релаксом для всього тіла. Інакше зустрінете Новий рік розбитим і втомленим, з поганим настроєм. Про це розповіла астролог Аріна Артуровна на своєму ютуб каналі.

"В новорічну ніч, швидше всього до 10 вечора ви захочете відзначити Новий рік вдома на самоті, з родиною, а після десяти, бо Місяць змінює знак, може захотітися податися в кураж і танок, і не відмовляти собі ні в яких задоволення", - розповідає астролог



При цьому астролог попереджає, що потрібно бути акуратніше з їжею та алкоголем, щоб уникнути неприємних наслідків.

"Але будьте акуратні, бо можуть бути несподівані наслідки, якщо ви переборщите з алкоголем або їжею. Я раджу не напружуватися з підготовкою до Нового року, поберегти себе, свої сили й морально підготуватися до нових подій і змін у вашому житті. А які вони будуть — залежить тільки від вас і вашої натальної карти", - пояснила Аріна Артуровна.

Нагадаємо, ми розповідали, що під Києвом літав Санта та кидав з неба солодощі дітям (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко