Догори
Дати відгук

Як можна використати чайний пакетик: лайфхаки, які точно здивують

Не варто поспішати їх викидати.

1 хв на прочитання12 Жовтня 2023, 13:43
Поділитись:

У побуті використання чайних пакетиків може здатися незвичним, але існують способи, які значно покращать смак їжі. Тому не варто поспішати їх викидати. Ми розповімо про незвичні способи використання чайних пакетиків. 

Лайфхаки для дому: як можна використовувати чайні пакетики 

Господині діляться своїми секретами під час приготування їжі. Наприклад, якщо замаринувати м’ясо, поклавши в маринад кілька чайних пакетиків, вони додадуть страві пікантного смаку і цікавого аромату. 

Також речовини, які містяться в чаї, розм’якшують волокна м’яса, що особливо актуально під час приготування яловичини.

Ще один спосіб – при приготуванні шпротів. Для цього потрібно заварити 3 пакетики чорного чаю в одній склянці і дати настоятися протягом 15-20 хвилин, після чого викласти рибу на сковороді рівними шарами і залити їх чайною заваркою. Кубик курячого бульйону і 100 грам рослинної олії підкріплять неймовірний аромат страви. 

Також чайні пакетики використовують для гарніру. Їх потрібно опустити в каструлю до того, як закипить вода, після чого вийняти і відварити в цій воді рис, макарони або вівсянку.

Окрім кулінарії, чайні пакетики можуть стати в нагоді і в творчості. Зокрема, їх використовують для того, щоб зістарити листи або надати їм раритетного вигляду.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.