Догори
Дати відгук

Вживання якого продукту є кращою профілактикою раку, повідомив лікар

Медик радить налягати на продукти з антиоксидантами та лікопеном

1 хв на прочитання11 Березня 2021, 06:40
Вживання якого продукту є кращою профілактикою раку Вживання якого продукту є кращою профілактикою раку
Поділитись:

Одним з кращих продуктів, які рекомендуються до вживання для профілактики раку, є броколі, розповів кардіолог Олександр М'ясников.

«Офіційно у всіх довідниках, коли читаєш про антиоксиданти, про зниження ризику онкології, — там буде броколі», - поділився медик.

Говорячи про інші продукти, які можуть бути профілактикою раку, Мясников вказав на джерела такої речовини, як лікопен. Він міститься — у томатах звичайних та чері, у кавунах, у червоних грейпфрутах та апельсинах, у шипшині, у червоному перці, у червоній капусті та спаржі. За словами лікаря, споживання лікопену знижує шанси на виникнення деяких видів раку, наприклад, раку передміхурової залози.

Також Мясников рекомендує використовувати куркуму. Він зауважив, що серед спецій вона володіє найбільшою антионкологічною дією.

За матеріалами medikforum.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.